Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXXVI)

miercuri, martie 1, 2023 6:49
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Oare ştiu (gân)dacii: „colonia americană” Coreea de Sud, capitalistă, produce cel mai popular smartphone din lume, Samsung.

De ce a adus Iohannis PSD la guvernare? Deoarece votantul mioritic a preferat să stea cu mâna în fund în loc să vină la vot.

Dacă, de exemplu, USR ar fi avut un 60% opţiuni de vot, putea să stea Iohannis şi-n cap, tot n-ar fi avut cum aduce PSD la guvernare. Matematica parlamentară nu minte niciodată.

Sediul trolilor dictaturii criminalului Putin la Bucureşti, recent închis, a fost deschis în 2013 de rusofilul Victor Ponta.

Pentru admiratorii de Chinei comuniste: comuniştii chinezi sunt atei, adică nu bagă sute de milioane în mii de biserici.

Ce nu spun patrihoţii: Canalul Bîstroe a fost construit de regimul omului ruşilor, Kucima, preşedintele mafiot al Ucrainei.

Mălin Bot, jurnalist: „Demenţa lui Putin: pare că pune la cale un atac împotriva Republicii Moldova, prin Transnistria.”

Oare ştiu pupincuriştii criminalului Putin că 30.000 de ruşi sunt în puşcării pentru „vina” de a fi cerut pace în Ucraina?!

Pupincuriştii criminalului Putin sunt, la rândul lor, criminali potenţiali. Ăştia oricând ar ucide semeni de-ai lor din motive inventate: eşti duşmanul „boborului”, cum zicea analfabetul Ceauşescu, „boborul” însemnând, precum în anii ’90, regimentele de aplaudaci ai minerilor criminali sau cei care scandau tot pe atunci: „Iliescu, te iubim, că ca tine nu găsim!” sau „Nu vrem Kent, nu vrem valută, vrem Petrică (Roman) să ne guverneze” (semnat, muncitoarele de la Apaca).

Tot pupincuriştii criminalului de război Putin ne-ar obliga pe toţi să pupăm cadavre (moaşte), iar cine nu-i bun ortodox va înfunda puşcăria. Presupunând, prin reducere la absurd, că ăştia ar guverna România, adio libertate şi alte asemenea „mofturi”. Nu o să ne mai ardă de plagiate şi de corupţie, din moment ce magazinele vor fi goale, nu-ţi vei putea face plinul la maşină, hrana, combustibilul sau chiar viaţa ta va depinde de tătucul/tătucii criminalului Putin din România, ăştia având asupra noastră o putere discreţionară, direct proporţională cu mărimea limbilor lor catifelate aflate în mângâierea fundului criminalului Putin.

Protestele ar fi complet interzise, Facebook, Twitter, YouTube şi alte platforme occidentale, care cad greu la stomacul criminalului Putin, ar fi oprite, poate chiar tot Internetul, urmând ca „boborului” să-i fie spălat creierul doar cu posturi TV putiniste, acolo unde un Dragnea, Severin, Cristoiu, Puric, Radu Moraru etc. vor explica populaţiei, înfometate şi terorizate, despre binefăcătorul României, ilustrul cârmaci Vladimir Putin, cel care ne-a „salvat” din ghearele capitalismului decadent, aducând „lumina” ortodoxiei şi a Evului Mediu peste Grădina Maicii Domnului, Românika.

Câteva mii de români vor ajunge la puşcărie, unii vor fi asasinaţi sau condamnaţi al moarte, dar ce contează câteva mii de suflete în faţa „măreţiei” viitorului putinist al României. Vom fi liberi să lingem funduri de putinişti şi vom fi independenţi de orice formă de bunăstare. România va deveni un adevărat lagăr, gulag, în care va exista o singură lege: legea lui Putin.

În topuri, cea mai bine clasată piesă în limba română, all time, a fost a basarabenilor de la O-Zone, „Dragostea din tei”.

Biserica Ortodoxă Rusă, subordonată criminalului Putin, prin criminalul Kiril, este coautoare la genocidul din Ucraina.

Să încercăm a înţelege de ce popimea ortodoxă rusă sprijină un criminal, precum este acest dezaxat de Putin. Răspunsul cel mai logic mi se pare următorul.

Criminalul Putin ţine Rusia în întuneric, la nivel de Ev Mediu. Dacă Putin s-ar fi ocupat de dezvoltarea ţării, de apropierea standardului de viaţă al rusului obişnuit de nivelul omului obişnuit din Occident, popimea ortodoxă criminală rusă ar fi pierdut adepţi, ştiut fiind faptul că, odată cu bunăstarea, se cam duce dorinţa de a pupa cadavre (moaşte) şi elanul de a cotiza la averile imense ale popilor.

Aşa încât, principala beneficiară a politicii tribale a criminalului Putin este Biserica Ortodoxă Rusă. Jupuind mujicul rus de şapte piei, popimea rusă criminală trăieşte în huzur mulţumită tătucului Putin. În aceste condiţii, este normal să fie trup şi suflet alături de criminalul Putin.

A, că a spus un tâmplar din Nazareth nişte lucruri precum iubirea aproapelui, bunătatea inimii etc., astea nu contează pentru popimea rusă. Important este caşcavalul.

Kiril, mafiotul suprem al Ortodoxiei Ruse, are o avere de câteva miliarde de euro, are iaht, iar toată această avere vine din firmele sale de tutun şi alcool (plus droguri, spun unii). Iar această avere s-a obţinut la umbra tătucului Putin. Cum să nu-l sprijini în genocidul din Ucraina. Pentru criminalul Kiril copiii ucişi sau schilodiţi în Ucraina nu contează. După cum nu contează tinerii (şi mai puţin tineri) ruşi trimişi să moară în Ucraina.

Ca să înţelegem cât de trilu-lilu sunt Putin şi Kiril, mai trebuie amintit un paradox mare cât muntele de crime comise de ruşi de-a lungul timpului: pe de o parte, Putin se declară mare admirator al lui Stalin şi al URSS-ului, adică al regimului criminal comunist ateu, iar pe de altă parte, Kiril şi Putin se declară mari creştini ortodocşi, din ăia care ucid alţi ortodocşi, precum cei ucrainieni.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu