Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXXVIII)

sâmbătă, martie 11, 2023 20:05
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Organizaţia întunericului total cu acronimul BOR are viitorul asigurat: jumătate dintre elevii României suferă de analfabetism funcţional cronic. Adică sunt perfecţi pentru pupat cadavre (moaşte) şi cotizat la averile imense ale popilor.

Mai are viitorul asigurat şi organizaţia criminală cu acronimul PSD, cea pentru care analfabeţii sunt mană cerească. Aştia sunt uşor de manipulat şi cumpărat.

Doar România are un viitor sumbru, ştiut fiind faptul că proştii, oricât de mulţi ar fi, n-au făcut niciodată o ţară să evolueze spre progres, civilizaţie şi prosperitate.

Cea mai bună dovadă a caracterului criminal al religiei ortodoxe o reprezintă acţiunile clerului ortodox rus, cel care sfinţeşte arme aducătoare de moarte, deşi se spune despre creştinism că este religia iubirii aproapelui. Doar se spune. Teoria ca teoria, da’ practica de omoară.

Estonia cu 84% atei sau Cehia cu 80% sunt ţări mult mai iubitoare de oameni decât Grădina Maicii Domnului (hăăă, hăăă, hăăă), adică Românika. Pe aici, Şoşoacă (ce ar merita să fie la puşcărie) sau fostul puşcăriaş George Becali sunt vedete. Asta în ţară în care olimpicii emigrează şi analfabeţii guvernează.

Minciuna comunistă a fost înlocuită, după 1989, cu minciuna ortodoxă. Ritualul comunist de la TV cu ritualul ortodox de la tembelizor, sfinţii comunişti cu sfinţii ortodocşi. O singură deosebire ar fi, dar în favoarea comuniştilor: ăştia mai construiau ceva util pentru oameni în România, o alimentară, un bloc de locuinţe, nu băgau bani fără număr în biserici golite de credinţă adevărată şi în catetedrala jefuirii neamului.

BOR şi celelalte culte care parazitează societatea românească sunt finanţate din munca românilor care încă n-au emigrat şi nu produc nimic pentru această ţară.

Credinţa este o afacere personală şi nu trebuie finanţată de stat.

Două mâini care muncesc (sau un creier) sunt (este) de un milion de ori mai importante decât două mâini care se roagă, după ce au furat, au ucis, au jefuit şi altele de acest fel.

Biserica este o organizaţie a întunericului, de pe urma căreia ţara nu are niciun beneficiu. Doar popii câştigă banul gros, din suferinţele şi slăbiciunile oamenilor.

De când DNA-ul este pus pe butuci (spasibo Iohannis+PNL+PSD), mafioţii din politică nu se mai plâng de justiţia „rea” din România.

Feţele dezinformării (I): acuzi judecătorii la grămadă, dar nu ştii că aceştia aplică legi date în favoarea infractorilor.

Naziştii nu-l invocau pe Dumnezeu atunci când comiteau crime. Criminalul Putin pretinde că ucide în numele ortodoxiei.

Aberaţiile dictaturii criminalului Putin: să ucizi femei şi copii pentru a „apăra” creştinismul, o religie care interzice omorul.

În ştiinţele sociale se învaţă adevărul potrivit căruia, pentru a determina o schimbare într-o ţară, trebuie să existe o masă critică de cetăţeni care să solicite acea schimbare.

În Românika, nu există, de exemplu, o masă critică de oameni care să solicite eliminarea pensiilor speciale. 500.000 de oameni în stradă ar constituie masa critică ce ar conduce la eliminarea pensiilor speciale nedrepte şi nejustificabile.

La fel s-a întâmplat în alte cazuri precum lustraţia foştilor criminali din Securitate şi Partidul Comunist Român. Sau a susţinerii pentru Departamentul Naţional Anticorupţie (DNA).

Oricât de mult ne-am dori, unii dintre noi, anumite schimbări, acestea nu se pot produce fără acea masă critică de cetăţeni. În 2024, România are trei variante la vot:

  1. schimbarea sistemului mafiot actual cu o guvernarea responsabilă, fără penali în funcţii publice;
  2. menţinerea actualei configuraţii politice, adică o Românie dominată de corupţie;
  3. aruncarea României în ghearele extremismului rusofil, în care corupţia nici nu va mai fi subiect de discuţie, principala preocupare a românilor devenind supravieţuirea, eventual prin emigrare masivă.

Restul sunt abureli pentru fraieri.

Jertfa şi sacrificiile eroicului popor ucrainean vor fi amintite şi comemorate cât va exista libertate pe această planetă.

Dacă adulţii geto-daci sunt cum sunt, vă daţi seama cât urăsc ştiinţa, cunoaşterea şi libertatea copiii geto-dacilor liberi?!

Ortodoxismul, cel mai retrograd cult creştin, a însemnat mereu întuneric, ignoranţă, tradiţii barbare, adică o viaţă de larvă.

Adevărata sclavie este sclavia ortodoxă: fără să fii întrebat, din banii tăi (taxe/impozite) s-au construit mii de biserici.

Prima regulă pentru sănătatea mentală este să înveţi să faci diferenţa între cine merită o explicaţie, cine merită doar un răspuns şi cine nu merită absolut nimic.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu