eaventura.ro, huse submersibile aparate foto pentru tine

luni, iunie 22, 2015 18:33
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPentru a vă proteja aparatul foto, de eventuale căderi în apă, dar și în alte împrejurări, una din cele mai bune metode este achiziționarea unei huse impermeabile DSLR. Protejează aparatul foto sub apă până la adâncimea de 5 metri. Are un standard înalt de protecție la apă și praf, este impermeabilă 100% și este proiectată pentru aparate digitale. Praful, nisipul, ceața, zăpada și apa nu mai dăunează aparatului vostru foto, dacă aveți această husă. Mai mult, puteți folosi aparatul fără să scoateți husa impermeabilă, aceasta permițând extinderea obiectivului aparatului până la 150 milimetri.

Cand inoti sau faci alte sporturi nautice, cand pescuiesti, cand faci sufundari (snorkeling), cand schiezi sau cand faci orice activitate in natura, poți filma sau fotografia folosind husa pe care o puteți vedea și comanda la legătura anterioară. Si înca ceva: puteți folosi ecanul LCD prin atingere (daca aparatul tau dispune de ecran cu touch) pentru ca zona respectiva a husei subacvatice este transparenta si proiectata pentru aceasta facilitate.

Dar nu este singura husa camera foto pe care o puteți vedea și comanda, dacă intrati pe eaventura.ro. La link-ul anterior, găsiți alte modele de huse. Puteți alege husa în funcție de cum arată aparatul vostru foto: după lungime obiectiv, diametru obiectiv, tipul aparatului foto. Mai multe detalii găsiți pe site.

Tot acolo mai găsiți și alte produse înrudite: huse apa smartphone, huse apa tablete, huse apa camere video, huse impermeabile sport, portofele submersibile, casti și boxe acvatice, rucsaci impermeabili, genți impermeabile, huse acvatice tehnice. Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid, în orice localitate din România. Produsele sunt însoțite de factură și certificat de garanție.

Așadar, dragii moșului, puteți să vă bucurați de muzica preferată oriunde, cu aceste huse impermeabile: la piscină, la plajă, la duș sau chiar când înotați. Puteți filma sau fotografia sub apă sau pe ploaie, dacă folosești husele impermeabile specializate. Telefoanele, tabletele, aparatele foto pot fi utilizate în timp ce înotați, faceți scufundări, mergeți cu barca, bicicleta sau motocicleta, prin ploaie sau zăpadă. Puteți băga adrenalină în voi cât cuprinde. Cu câteva click-uri aveți produsele care vă asigură toate aceste facilități.

În urmă cu ceva vreme, atunci când mă prindea câte o ploaie, aveam grijă să acopăr telefonul ce ce apucam, pentru a-l proteja de apă. Nu aveam atunci husele, rucsacii sau gențile impermeabile disponibile azi. De aceea, vă pot spune din experiență că merită să comandăm produsele respective, pentru ca drumurile noastre să fie mai plăcute, eliberate fiind de povara protejării telefonului, aparatului foto sau tabletei.

Husa submersibila

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu