Este oficial – Google confirmă că Pixel Fold se lansează săptămâna viitoare (10 mai 2023)

duminică, mai 7, 2023 7:57
Posted in category IT

Google Pixel FoldLa conferinţa anuală pentru dezvoltatori a gigantului IT-ului mondial, Google I/O 2023, din 10 mai, va fi lansat primul smartphone pliabil al brand-ului, Pixel Fold.

Co o rată de reîmprospătare de 120 Hz, înzestrat cu un Tensor G2, cu un ecran principal de 7.6 inch, cu camere ce includ un senzor principal de 48 MP, mărit cu o pereche de lentile de 10.8 MP, cu un obiectiv selfie de 9.5 MP în exteriorul smartphone-ului, cu o cameră de 8 MP deasupra afișajului interior, Pixel Fold aduce viitorul IT-ului ceva mai aproape de noi.

Nu ştim preţul smartphone-ului, dar există zvonuri care sugerează că acest preţ s-ar situa undeva în jurul valorii de 1800 de dolari.

La Google I/O 2023, din 10 mai, pe lângă informaţii oficiale despre Pixel Fold, sunt aşteptate şi alte noutăţi hardware ale gigantului tehnologiei mondiale.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu