Google a lansat oficial Pixel 6

luni, octombrie 25, 2021 8:26
Posted in category IT

Pixel 6
Pornind de la 600 USD, noul Pixel 6 arată deja ca cel mai bun telefon care se poate cumpăra la acest preţ. Oferă performanțe de vârf, plus o calitate extraordinară a camerei datorită unui nou senzor de 50 MP și capabilităților AI îmbunătățite ale cipul Tensor. Include o mulțime de funcții, cum ar fi Live Translate și un instrument de editare foto Face Unblur, iar algoritmul său de voce în text este mai rapid și mai precis decât orice alt telefon Android.

Noul Pixel 6 Pro este o actualizare mică, dar semnificativă pentru Pixel 6. Începând de la 900 USD, extinde ecranul de 6,4 inchi al lui Pixel 6 la un ecran de 6,7 inchi. De asemenea, acceptă o rată de reîmprospătare de 120Hz (Pixel 6 atinge 90Hz) și are chiar și un teleobiectiv de 48 MP.

Pixel 6 Pro vine, de asemenea, cu o baterie mai mare decât Pixel 6, deși Google promite o autonomie de 24 de ore pentru ambele dispozitive. De fapt, compania spune că puteți obține până la 48 de ore cu Extreme Battery Saver activat, deși nu am avut ocazia să testăm această afirmație.

Pixel 6 și Pixel 6 Pro sunt deja disponibile pentru precomandă.

Fiind una dintre cele mai mari companii de inteligență artificială din lume, Google dezvoltă constant un software pentru a îmbunătăți recunoașterea vocii, traducerea limbilor și fotografia computațională. Dar Google spune că software-ul său a fost „reținut” de procesoarele Qualcomm Snapdragon din versiunile precedente Pixel.

Există o singură soluție la această problemă – Google și-a dezvoltat propriul procesor Tensor pentru a înlocui Snapdragon. Tensor este un cip revoluționar care face câțiva pași pentru a îmbunătăți performanța AI pe sistemele mobile, deblocând o mulțime de funcții noi pe Pixel 6, cum ar fi Live Translate.

Acestea fiind spuse, cel mai revoluționar lucru despre Tensor poate fi impactul său asupra pieței smartphone-urilor. Producătorii de smartphone-uri care s-au săturat să lucreze cu Qualcomm ar putea fi inspirați să-și creeze propriile cipuri (sau să plătească pentru Tensor), o mișcare care ar putea rupe stăpânirea lui Snapdragon pe dispozitivele Android.

Cu Tensor, Google aici este impecabil. Recent, Apple a anunțat cipurile M1 Pro și M1 Max, două procesoare care i-au făcut de rușine pe cei de la Intel. Se pare că ne aflăm în mijlocul unei schimbări de mare viteză între producătorii de dispozitive – în loc să lucreze cu Qualcomm și Intel, ei încearcă să se ridice. Este destul de interesant!

Pixel Pass: Serviciul suprem de abonament Google

Comparativ cu Apple, noul pachet de abonament Pixel Pass pare familiar. La fel ca Apple One, Pixel Pass vine cu toate serviciile de abonament de la Google, plus un nou Pixel 6 sau Pixel 6 Pro.

Pixel Pass începe de la 45 USD pe lună dacă doriți un Pixel 6 sau 55 USD dacă pentru Pixel 6 Pro. Iată tot ce este inclus cu Pixel Pass:

 • YouTube Premium: vizionare fără anunțuri și redare în fundal în timp ce utilizați alte aplicații.
  YouTube Music Premium: ascultare neîntreruptă, fără anunțuri;
 • Google One: obțineți 200 GB de spațiu de stocare în cloud prin serviciile Google, inclusiv Photos și Drive;
 • Google Play Pass: accesați sute de jocuri gratuit, fără anunțuri;
 • Preferred Care: reparații fără probleme ale dispozitivului și acoperire pentru accidente;
 • Google Store Discounts: reduceri exclusive la produsele din Google Store.

În total, puteți economisi până la 294 USD cu abonamentul Pixel Pass. Este ca și cum ai finanța un telefon nou, doar că primești o grămadă de recompense interesante!

De reţinut. Google spune că, dacă anulați Pixel Pass înainte ca telefonul să fie plătit, atunci va trebui să plătiți restul în avans (și restul nu va include nicio reducere pe care le-ați obținut cu abonamentul Pixel Pass).

Android 12 este lansat pentru anumite telefoane Pixel

Și, în sfârșit, Google lansează Android 12 pentru anumite telefoane Pixel. Actualizarea include o mulțime de funcții noi, care mai de care mai interesante. Este bine să vedem că această actualizare vine astăzi, 19 octombrie 2021, pe dispozitivele Pixel, chiar dacă a început să fie difuzată pe alte telefoane pe 4 octombrie.

Iată toate telefoanele care se pot actualiza la Android 12:

 • Pixel 3
 • Pixel 3 XL
 • Pixel 3a
 • Pixel 3a XL
 • Pixel 4
 • Pixel 4 XL
 • Pixel 4a
 • Pixel 4a 5G
 • Pixel 5
 • Pixel 5a

Via ReviewGeek

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu