Google Search adaugă Doomscrolling Support pe mobil

vineri, octombrie 15, 2021 19:19
Posted in category IT

Google Search
Derularea continuă este una dintre caracteristicile design-ului modern al aplicațiilor. Puteți derula continuu pe Twitter, Instagram sau Facebook pentru a vedea un flux nesfârșit de conținut, totul fără să apăsați butonul “See more” („Vedeți mai multe”) sau “Page 2” („Pagina 2”). Iar acum, şi aplicația Google Search (Căutare Google) acceptă derularea continuă, permițându-vă maratonuri de ore de derulare (Doomscrolling).

Majoritatea oamenilor găsesc ceea ce au nevoie în primele câteva rezultate ale căutării Google, dar, potrivit Google, există un subgrup mare de oameni care caută în mod regulat pe trei sau mai multe pagini în dintre cele afişate de aplicaţia Google Search. Această actualizare ar trebui să îi ajute pe acei utilizatori obsedaţi să găsească ceea ce au nevoie pe mobil fără click pe butonul “See more” („Vezi mai multe”).

Desigur, pentru persoanele care au tendința de a rămâne pe prima pagină a rezultatelor căutării, această noutate nu este relevantă. Dar, pentru ceilalţi, da. Acest lucru oferă Google oportunitatea de a strecura mai multe reclame în rezultatele căutării, fără să aglomereze prea mult pagina. Desigur, nu am avut ocazia să testăm această teorie, așa că luați-o ca pe o simplă presupunere.

Google spune că derularea continuă este acum lansată pentru utilizatorii de telefonie mobilă din Statele Unite. După finalizarea lansării, funcția ar trebui să apară în browserul dvs. mobil, dacă folosiţi aplicația Google Search.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu