De ce judecatorii corupti sau idioti trebuie impuscati pe loc

joi, noiembrie 12, 2015 19:33
Posted in category Justitie, PeNaLii

CaricaturaRomânia fost devastată în ultimii 26 de ani cu contribuția nemijlocită a judecătorilor corupți

Mafioții prinși de polițiști erau duși la procurori. Aceștia ajungeau ulterior, cu dosarele grele ale mafioților, la judecători, iar aceștia se ștergeau la fund cu legile românești, durându-i în cot de răul imens făcut de infractori acestei țări. S-au prezentat mii de exemple, în ultimul sfert de secol, de judecători mai infractori decât mafioții cărora, chipurile, trebuiau să le aplice legea. Iată un alt exemplu de judecători corupți sau, de ce nu, idioți. Doar în România, și mai ales în justiție, s-a născut prostia. Iar combinația dintre prostie și corupție este mortală. De aceea suntem o țară bananieră de mâna a saptea, incapabilă să-și facă ordine în domenii cheie ale societății. Iar justiția, prin tot ce a făcut sau n-a făcut în ultimii 25 de ani, este, în opinia mea, la fel de vinovată ca politicienii, sau poate chiar mai vinovată, pentru distrugerea României. Toți acești mafioți din justiție sunt mai periculoși decât mafioții din lumea intelopă din cauza faptului că nu stârpesc răul, iar acesta se extinde.

Auziți aici: judecătorii Tribunalului Maramures, niște jeguri ordinare ce merită un glonț în cap, au cerut DIICOT desecretizarea documentelor privind martorii cu identitate protejată din dosarul clanului Corduneanu. Interlopii ar putea astfel afla cine sunt cei care au dat declaraţii sub caracter confidenţial împotriva lor. Și, evident, să-i ucidă cu sânge rece.

Vă dați seama ce specimene populează justiția din România. Cum să fie dreptate în țara asta? Cum să te protejeze pe tine, cetățean onest și cinstit, o justiție de căcat? Constituția ce garantează liberul acces la justiție este frecție la un picior de lemn în condițiile în care unii din justiție par mai interesați să protejeze mafioții decât să aplice legea. Pe lângă parlahoții și parlasmenarii care zi de zi dau legi pentru infractori, iată că și judecătorii de cacao par mai interesați de soarta călăilor decât de un minimal act de dreptate. (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “De ce judecatorii corupti sau idioti trebuie impuscati pe loc”

  1. In Romania, mafiotii sunt si despagubiti cu milioane de euro | A șaptea dimensiune says:

    februarie 14th, 2016 at 16:51

    […] De ce judecatorii corupti sau idioti trebuie impuscati pe loc […]

  2. Judecatorul spagar Florin Costiniu primeste pensie speciala de 16.000 lei lunar (160.000.000 lei vechi) | A șaptea dimensiune says:

    februarie 28th, 2016 at 12:08

    […] De ce judecatorii corupti sau idioti trebuie impuscati pe loc […]

Adauga un comentariu