File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul pilot)

duminică, aprilie 10, 2022 13:51

PSD, ciuma rosieEra începutul anilor 2000. În cea mai coruptă ţară din Estul Europei, tandemul KGB-isto-PSD-ist Ion Iliescu – Adrian Năstase conducea România de la înălţimea salariului mediu de 200 de dolari, deşi din vilele PeSeDiştilor, construite din corupţie şi jaf, viaţa părea cât se poate de frumoasă în România.

Tot în acea perioadă se construiau în neştire săli de sport, dar nicio autostradă ceva mai lungă, pentru ca românii, în număr de aproximativ 6 milioane (25% din populaţia României la nivelul anului 1990), să alerge sprinten din ţară, mai ales după 2007, odată cu intrarea României în clubul select al ţărilor Europei, adică în UE, acolo unde poţi circula liber.

Ei bine, în acea perioadă, în zona cea mai roşie şi ţiganizată zonă a României, în Oltenia, se întâmplau cele povestite mai jos.

Ce are, în detaliu, sula cu prefectura

Prefectul PSD de Dolj îşi bagă amanta în Senat şi restul – în electorat

Jilţul de prefect al judeţului Dolj a suportat, în ultimul an (septembrie 2003 – septembrie 2004, n.m.), vânzoleli erotice care i-au cam tocit catifeaua. Cel care-l ocupă acum (în septembrie 2004 – n.m.), Ion Călin, şeful filialei craiovene a PSD, a avut dintotdeauna o slăbiciune pentru femeile social-democrate frumoase. Iar Oltenia e, să fim cinstiţi, ţara perfectului simplu (făcui, dresei, futui) şi a perfecţiunii lesne de găsit în materie de muieri aprige.

Puţină istorie masculină, însă: prefectul de Dolj (din 2004 – n.m.), Ion Călin, s-a născut în comuna Vulpeni, o aşezare învecinată strategic cu Scorniceştiul lui Nicolae Ceauşescu. S-a însurat de tânăr, dar asta nu l-a împiedicat să îşi consume cu sârguinţă avânturile practico-poetice în relaţii extraconjugale de anvergură şi, adesea, de notorietate locală vioaie.

Cea dintâi poveste ilicită de alcov pe care presa a demascat-o îl avea ca protagonist alături de Nicoleta Miulescu, şefa oficiului juridic al Primăriei Craiova. Femeia brunetă, cu ochi verzi, care în primii ani după Revoluţie era adesea comparată cu Demi Moore, i-a acaparat interesul câţiva ani buni. Ion Călin era pe atunci secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Dar după ce, o dată cu numirea în funcţia de prefect al Doljului, a dat peste profesoara Daniela Tarniţă, Călin s-a repliat rapid către delicii cu iz pedagogic. Legenda spune că, pe vremea când era şefă ASC (Asociaţia Studenţilor Comunişti – n.m.), Daniela Tarniţă deţinea şi onorantul post de – puţină atenţie, tovarăşi – metresă de ocazie a prinţişorului Nicuşor Ceauşescu!

În prezent (în 2004 – n.n.), onorabila doamnă este cadru universitar la Politehnica din Craiova şi, cum spuneam, amanta oficială a lui Ion Călin. Pe măsură ce scârbavnicul mădular pesedist al prefectului s-a înveselit, madam profesoară şi-a întărit şi ea mai dihai convingerile pesediste. Iar acum (în 2004 – n.m.), după ce s-a convins că doamna din cearşafurile sale e tobă de carte şi se lasă cu plăcere pătrunsă de învăţămintele politice ale PSD-ului, a aşezat-o cu drăgălăşenie şi amor pe locul – eligibil – al treilea, din listele de senatori de Dolj ale formaţiunii din care fac parte împreună. Logic: pe primul loc să lăfăie (se lăfăia în 2004 – n.m.) confortabil Mircea Geoană, iar Călin este (era în 2004 – n.m.) primul pe listele de deputaţi doljeni.

Acum (în 2004 – n.m.), pentru că Ion Călin şi-a însuşit temeinic lecţia conform căreia femeile din jurul său trebuie să fie ocrotite şi propulsate, fiica lui, Livia Călin, a devenit peste noapte, din avocat stagiar, conferenţiar universitar la Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Craiova. Tot Livia Călin a devenit recent (în septembrie 2004 – n.m.) avocat şi consilier juridic pentru Lili Schultz, femeia protejată de Dana Năstase (soţia lui Adrian Năstase – n.m.), proprietara serelor Codlea şi a unei averi imense.

Despre Lili Schultz jurnalele locale scriu repetat în ultima vreme că ar avea legături cu mafia traficanţilor de droguri din Belgia, dar fiica prefectului e gata să-i sară în apărare, la beregata jurnaliştilor. Şi tot ea ar răcni un fraged şi parfumat “obiectez”, atunci când cineva ar insinua că escapadele nocturne ale fratelui său în compania miliardarilor (în lei vechi – n.m.) lumii interlope din Craiova, Cimino şi Samir Sprînceană, ar demonstra altceva decât o nevinovată şi foarte dezinteresată amiciţie. („Academia Caţavencu”, nr. 666/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu