Tiganii interlopi, specie protejata in Romania

marți, ianuarie 5, 2016 10:42
Posted in category Iliescu KGB

Opriti tiganizarea Romaniei!Cum să confiști legumele unei bătrâne din piață, dar să nu vezi tiganii interlopi care nu respectă nicio lege în România

România, Europa, Terra, Calea Lactee, anul securiștilor democrați 1990: semițiganul Ion Iliescu, acest KGB-ist cu față umană, pune temelia societății corupte și infracționale de azi. Folosind oamenii Partidului Comunist Român, mai precis nomenclaturiștii, cei care trebuiau puși la zid alături de Tătucul lor, Ilici Iliescu dezvoltă o societate în care minciuna și relațiile din comunism iau amploare, jaful ajungând pe culmi nebănuite. Fabricile și întreprinderile moștenite din comunism nu sunt privatizate de gașca de comuniști din jurul lui Iliescu, ci sunt furate bucata cu bucată de fosta nomenclatură comunistă, iar ulterior de țigani, rude cu Ion Iliescu. Așa se face că azi, la 26 de ani de la Revoluția Comuniștilor Democrați din Comitetul Central, sprijiniți de KGB-iștii marginalizați, țiganii sunt peste tot, de la televizunile securistului pușcăriaș Dan “Felix” Voiculescu și până la interlopii care nu pot fi stârpiți, prietenii lui Ilici Iliescu știu de ce. In România din ultimii 26 de ani, doar infractorii au drepturi, oamenii cinstiti au un singur drept: să moară neprotejati în această tară distrusă de fostii comunisti. Infractorii, oriunde în lume, minus România, au un singur drept: glonțul sau ștreangul.

Polițiști amenințați cu moartea de un clan interlop de țigani, deranjați de controalele oamenilor legii. „Aveți grijă, știm unde stați! Venim la tine acasă și-ți dăm foc!”

Chiar în ziua în care polițistul Gheorghe Ionescu, agentul de la Rutieră accidentat mortal de afaceristul turc Abdullah Atash, era înmormântat, mai mulți colegi de-ai acestuia ne-au relatat un caz șocant. De aproape doi ani de zile, agenții de la Secția 16 Poliție sunt terorizați de un clan interlop care „patronează” traficul și comerțul cu țigări de contrabandă, în zona Piața Progresul.
Mai grav este că, situația a fost semnalată Direcției de Informații și Protecției Internă (DIPI), serviciul secret al Ministerului Administrației și Internelor, celebrul „Doi și un sfert” care se ocupă cu protecția polițiștilor.
(Citeste tot materialul urmând link-ul de pe subtitlu.)

Deși nu muncesc, țiganii interlopi închid o stradă în Timișoara pentru a petrece. Țiganii din clanul Carpaci fac legea în Timișoara

Ei au blocat o stradă din centrul orașului cu un alai de nuntă. Zeci de bolizi de sute de mii de euro au defilat prin oraș. Doar săracii au venit în Mercedes, BMW sau Audi. De ce s-a murit în 1989? Simplu: pentru ca țiganii lui Ion Iliescu să domine România, prin infracționalitate, frică indusă, șpagi bine plasate, apariții TV zi de zi, oră de oră, minut cu minut. Ungurii au numeroase miscări paramilitare. (Țiganii nu mișcă în Harghita și Covasna.) Românii ce au? Noua Dreaptă unde e? Mai există și altele?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Tiganii interlopi, specie protejata in Romania”

 1. Romania are cei mai multi tigani, comparativ cu orice alta tara | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 20th, 2016 at 21:00

  […] Tiganii interlopi, specie protejata in Romania […]

 2. Informatii inedite despre populatia Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  februarie 4th, 2016 at 21:17

  […] Tiganii interlopi, specie protejata in Romania […]

 3. Tiganul Nicolae Paun, cica parlamentar, baga cutitul in procurorii DNA | A șaptea dimensiune says:

  februarie 12th, 2016 at 20:10

  […] Tiganii interlopi, specie protejata in Romania […]

 4. Orase romanesti terorizate de clanuri tiganesti | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 11:45

  […] Tiganii interlopi, specie protejata in Romania […]

 5. Timisoara terorizata de clanurile tiganesti | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2016 at 15:53

  […] Tiganii interlopi, specie protejata in Romania […]

 6. Fiul tiganului Guta snopeste in bataie o fata ce i-a refuzat avansurile sexuale | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2016 at 15:47

  […] Tiganii interlopi, specie protejata in Romania […]

 7. Clanurile mafiote care fac legea in Romania | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 25th, 2016 at 19:39

  […] Tiganii interlopi, specie protejata in Romania […]

Adauga un comentariu