Ierarhii Bisericii Ortodoxe Române (BOR), homosexualii ce aruncă piatra în cei păcătoşi, aşa cum nu a făcut Hristos

miercuri, octombrie 3, 2018 17:47
Posted in category Mass-media

Vrem spitale, nu catedraleNu face ce face popa şi nici ce presupune popa

Biserica Ortodoxă Română (BOR) a lăsat ruşinea la o parte şi a condamnat în unanimitate şi cu limbă de moarte legalizarea prostituţiei. Motivele invocate au fost bineştiutele sloganuri: pervertirea caracterului moral şi spiritual al speciei româneşti şi transmiterea de boli sexuale. Nişte heruvimi de ziua a şaptea, strecuraţi printre înaltele feţe ale BOR, şuşotesc că doar doi dintre mitropoliţi nu au visat splendorile Sodomei, iar dintre aceştia, doar despre Arhiepiscopul Bartolomeu Anania al Vadului Feleacului şi Clujului (era în 2002 – n.m.) se ştie cu precizie că râvneşte seara la femei. În rest, despre patriarh (Teoctist, “demolatorul de biserici”, la acea vreme – n.m.), documentele Securităţii povestesc că numele lui de păscător de capre a fost “Iapa”, iar despre fostul mitropolit al Olteniei, Nestor Vornicescu, se ştie că şi-a împărţit patul cu actuala (era în 2002 – n.m.) portavoce a Arhiepiscopiei Bucureştilor, episcopul Vicenţie Grifoni. Care episcop a lăsat ruşinea la o parte şi unge toate rozetele posibile pentru a se vedea înscăunat în tronul de mitropolit al Ardealului.

Claponul de la Cocoş

Este îndeobşte ştiut că ÎPS Teodosie Tomitanul, îndelung visătorul la patriarhat, munceşte pe brânci (de altfel, o poziţie foarte plăcută pentru el) în campania de adâncă responsabilitate întru fidelizarea Dobrogei şi trecerea ei sub influenţă moldovenească. Astfel se face că nici la mănăstirea Cocoş, judeţul Tulcea, nu se putea ca stareţul să fie adus din altă parte decât de la Neamţ. Tânărul Nicolae Abăhnencei, protejatul lui Teodosie, s-a remarcat mult prin dragostea pentru natură, absolvind un liceu cu mari valenţe spirituale, Liceul Silvic din Piatra Neamţ. Desăvârşirea sa teologică s-a petrecut la Facultatea de Geodezie. După Revoluţie a dat şi pe la Teologia din Iaşi. Numit călugăr, Nicodim, fostul Abăhnencei, a slujit la mănăstirea Sf. Ioan Cel Nou din Suceava, loc în care a intrat în el păcatul, măcar prin fostul duhovnic de orientare inversă de la Facultatea de Teologie Bucureşti. De ce-l susţine teodosnicul Tomitan pe noul stareţ de la Cocoş, asta îşi poate imagina lesne lumea care cunoaşte obiceiurile fostului snagovean (lui Teodosie îi plăceau băieţii – n.m.). Dar cum de nu-l poate ogoi conducerea BOR, asta nu ştie chiar toată lumea. Aşa că trebuie să le spunem celor interesaţi că Teodosie se laudă că are spate tare şi e prieten apropiat cu Adrian Năstase (prim-ministru la acea vreme – n.m.), fapt pe care îl poate confirma, la o adică, însuşi Teoctist. Căci Patriarhul a primit un telefon tainic şi la miez de noapte chiar de la premier. Un telefon despre care noi am scris şi care l-a propulsat pe Teodosie nu la Giurgiu, cum voiau şefii, ci la Constanţa, unde voia şeful Executivului, Adrian Năstase. Cu alte cuvinte, în BOR, şpaga şi traficul de influenţă nu sunt păcate, ci doar “amănunte” total nesemnificative pentru o biserică ce seamănă din ce în ce mai mult cu Sodoma. Sau Gomora, dacă preferaţi altă variantă. (“Academia Caţavencu”, nr. 538/2002)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu