Ilie Nastase, 9 clase, candidatul PSD la Primarie, a folosit si bani negri in campania electorala

luni, mai 1, 2017 12:15

Ilie NastaseIlie Năstase îşi făcea campanie electorală şi pe banii generalului Gryllakis

Neştiind să se ferească de greci când îi fac daruri, pentru că n-a apucat clasa a X-a, Ilie Năstase şi-a început campania electorală (din 1996, pentru Primăria Capitalei – n.m.) cu o remorcă de bani negri, de la generalul Gryllakis. Mangotul era adus la sediul central al PDSR (Partidul Democraţiei Sociale din România, azi PSD – n.m.), prin decembrie 1995, de o delegaţie de aşa-zişi investitori greci, ca ajutor frăţesc pentru victimele inundaţiilor din Transilvania.

Nu numai că moţii şi maramureşenii n-au pupat un chior de la partid, dar banii, în total vreo câteva milioane de parai, au intrat direct în fondul de campanie al preaspălatului Nasty, printr-un urdiniş de taină, păzit cu străşnicie de Adrian Năstase.

Ca o paranteză mica fie spus, avem (era în mai 1996 – n.m.) numele şi prenumele membrilor delegaţiei elene, ştim că nu sunt investitori, ci nişte surtagii din subordinea generalului Gryllakis, membru de onoare al PDSR; mai ştim că banii proveniţi din afaceri obscure au fost spălaţi cu Ariel albastru într-un cazinou din Cipru şi cu Ariel verde într-un cazinou dintr-o insulă din Marea Egee; ba, mai mult decât atât, acum ştim şi de unde îşi sug băieţii din staful electoral al lui Iliuţă salariile de 1000$/lună/om, începând din decembrie 1995 şi tot de unde provine o parte din cheltuielile de război ale războiului afişelor, în care conduce din umbra, iacătă, ditamai generalul grec. Doar Nasty se face că nu ştie, nu vede şi nu aude nimic, întrucât i-a luat cinstea minţile. Ori poate că e prea înţărcat cu laptele de cucută al camarazilor săi de dublu din acest turneu care pute cumplit a şmen. (“Academia Caţavencu”, nr. 237/1996)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu