Ilie Nastase, 9 clase, acest pupincurist al securistilor si mafiotilor PSD-isti

sâmbătă, aprilie 22, 2017 9:14

Ilie NastaseDacă ai norocul să fii posesorul unui talent oarecare, cum ar fi acela de a da bine cu racheta într-o minge, restul aproape că nici nu mai contează. Poți să fii mârlan, needucat, curvar, lichea etc. Și mai poți fi pupincurist de securiști și mafioți PSD-iști, dă-i în mă-sa de “fraieri” care mor în spitale cu viermi și pe șosele de rahat, din cauza mafioților PSD-iști, în principal, n-au decât să facă și ei niște milioane, acolo, pentru a fi la vârful piramidei infracționale românești. Acesta este Ilie Năstase, cel cu 9 clase (unii spun 7, dar merg pe mâna celor de la “Academia Cațavencu”, cu 9 clase) și mult tupeu de țigan. În acest sens, vă recomand materialul (din 2015) Ilie Năstase – 9 clase, acest țigan din partidul securistului Felix Voiculescu.

În 1996, dacă ne aducem bine aminte, Ilie Năstase, 9 clase și mult tupeu de țigan, reprezenta mafia PSD-istă la alegerile locale, dorind să devină cel mai fără școală primar al Bucureștiului țiganizat (mulțumim Felix Voiculescu, pentru țiganizarea zilnică a României prin intermediul Antenelor 1, 2 și câte or mai fi). Până și țiganul Viorel Lis, hilarul care se dă în spectacole macabre la TV, avea ceva mai multă școală decât Ilie Năstase, după unii țigan și el. Numai că, pe atunci, bucureștenii inteligenți și nețiganizați nu emigraseră în masă, așa încât Ilie Năstase, 9 clase, nu a prins un mandat de primar al Bucureștiului, c-așa-i în tenis. În acest spirit mafioto-pesedisto-țigănesc, haideți să vedem un articol scurt din “Academia Cațavencu” (nr. 231/1996) pe această temă.

Nastase noua clase

Un golan din Giulești, îndrăgind primăria, prin inima neagră de conturi trecea, visând să-l învingă-n alegeri pe Ciorbea, cânta dintr-un flaut de os și zicea: “Dacă o să pierd alegerile, voi părea idiot. Contracandidații mei n-au această problemă. Ei sunt deja idioți!”. Asta a spus Ilie Năstase, personajul principal al acestei scurte balade haiducești. El, Năstase, se referea la alde Ciorbea, Vătășescu, Ursu, Erbașu, Brătianu etc, etc. De aici, trebuie să înțelegem ceea ce este, după Ilie Năstase, evident: că toți acei domni înșiruiți anterior sunt idioți. Nu știm pe ce se bazează tenismanul de renume internațional, dar declarația lui depășește, în tupeu, încăpățânarea cu care e menținut Văcăroiu la guvernare. Adică, să fii mata un sportiv cu un corp realmente sănătos, posedat de o minte aparent sănătoasă, să fi absolvit mata, cu brio, nu mai puțin de nouă clase, și, cu toate acestea, să-ți permiți să zici despre niște adversari politici că sunt idioți, ei bine, asta da doctrină social-democrată. Nu vrem să credeți de aici că ne opunem îmbunătățirilor aduse limbajului oficial. Dimpotrivă, apreciem la domnul Năstase franchețea, curajul cu care le spune altora, de la obraz, ce crede despre dânșii, căci ne cam săturasem să tot ascultăm prelegeri despre creștere zero, despre cupoane, despre elevarea nivelului de trai – o simplă modalitate cotită de a ne face proști în față. Ce nu putem aprecia, însă, la același Năstase, este coeficientul de inteligență. Fiți siguri, însă, că, atunci când îl vom zări pe undeva pe respectivul coeficient, vom ști să-l apreciem la justa valoare.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Ilie Nastase, 9 clase, acest pupincurist al securistilor si mafiotilor PSD-isti”

 1. Revolutia din 1989 l-a prins pe Ilie Nastase la un chef cu Nicu Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2019 at 21:38

  […] Ilie Nastase, 9 clase, acest pupincurist al securistilor si mafiotilor PSD-isti […]

 2. Misu says:

  ianuarie 26th, 2019 at 14:34

  9clase=7clase cu indulgenta pt. dl general!!!!!!!!!

 3. Cum a jefuit Ilie Nastase, 9 clase, statul roman cu un milion de dolari, prin intermediul PSD | A șaptea dimensiune says:

  mai 18th, 2019 at 7:27

  […] Ilie Nastase, 9 clase, acest pupincurist al securistilor si mafiotilor PSD-isti […]

Adauga un comentariu