In problema terorii din Basarabia, UE+USA=indiferenta vecina cu crima

miercuri, aprilie 22, 2009 18:06
Posted in category Basarabia

Basarabia, 7 aprilie 2009Organizatorii Revolutiei de la Chisinau sunt si acum dupa gratii, torturati de bestiile bolsevice. Sa nu uitam ca Ilie Ilascu a stat intemnitat atatia ani doar pentru vina de a fi roman.

Update

La începutul lunii aprilie a anului 2009, dorinţa tinerilor din Chişinău de schimbare a cursului Republicii Moldova spre Uniunea Europeană pentru a se dezlega din lanţurile înrobirii ruseşti avea să lase urme adånci în viaţa politică din Republica Moldova. Supranumită şi „Revoluţia Twitter“, revolta tinerilor împotriva comunismului avea să-şi plătească preţul în bătăi, violuri şi nu în cele din urmă crime ale organelor represive loiale forţelor comuniste care trebuiau „să restabilească ordinea“. Atunci guvernul comunist al Republicii Moldova a încercat să mascheze nemulţumirea maselor, transferånd întreaga vină spre o terţă parte reprezentată de Bucureşti. Măsurile de retorsiune au venit aproape instantaneu, iar graniţele de pe Prut au fost închise în calea „invaziei romåneşti“. Ulterior PCRM-ul lui Voronin a ordonat tuturor goarnelor de propagandă loiale de la Chişinău să condamne atacul „fasciştilor romåni“ împotriva valorilor „moldovenismului“. Unul dintre cei mai vocali în această privinţă a fost chiar fostul şef al SIS, Arthur Reşetnicov, un nepoţel al tătucăi Voronin, care s-a agitat continuu dånd vina pe serviciile secrete romåneşti care ar fi fost în spatele rebeliunii.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu