În România, legea-i pentru fraieri, iar Becali nu-i fraier

vineri, aprilie 24, 2009 11:43

George BecaliCe se poate întâmpla dacă sechestrezi nişte persoane, în scopul de a-ți recupera maşina furată? Cu justiția de cacao din România, nu vei păți nimic. Aceasta şi cu ajutorul mogulilor din presă şi a slugilor acestora, cei care vor transforma un banal act de aplicare a legii într-o vânătoare de vrăjitoare. Vor despica firul în patru, pentru a descoperi că, vezi doamne, în spatele arestării infractorului George Becali se află mâna CIA, Mossadului sau Masoneriei.

Aceşti “ziarişti” de trei ruble nu fac nici un efort pentru a înțelege că acest Becali este un zero barat al acestei țari şi că promovarea “modelului Becali” va îmbogăți nivelul de îndobotocire al nației.

Dar nu contează că nația moare într-o cruntă mizerie morală, atâta vreme cât Voiculescu, Vântu, frații Păunescu, Sârbu, frații Micula şi ceilalți câştigă de pe urma circului marca ”Becali”. Iar CNA-ul nu îndrăzneşte să se atingă, nu-i aşa, de “televiziunea poporului”.

In Italia au fost condamnați foşti prim-miniştri şi a fost retrogradată Juventus, fostă câştigătoare a Ligii Campionilor. În România, “organelle” nu îndrăznesc să se atingă de infractorii care zburdă în voie. Aceasta-i diferența. De aceea italieni sunt cine sunt (un popor mândru de țara lor), iar noi suntem cine suntem (în problema Basarabiei, România n-a contat în UE). Quot erat demonstrandum.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu