In Romania, olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza

marți, septembrie 8, 2015 10:15
Posted in category Educatie

Cristiana SîrbuÎn România, analfabetismul nu deranjează pe nimeni

Dar absolut pe nimeni. Iată câteva cazuri.

 • Cazul “Facebook”
  Nu trebuie să fii doctor în filologie pentru a realiza cât de analfabeți sunt unii care scriu pe Facebook. Mai mult decât atât, am întâlnit o situatie ce m-a îngrozit. În urma postării unui comentariu scris cu greșeli flagrante de gramatică, cineva și-a permis să-i atragă atenția respectivului că scrie cu greșeli. Știți cum a reactionat moderatorul respectivului grup de pe Facebook? “Nu contează cum scrie, aici nu suntem la școală, contează doar atitudinea”. Tradus: mă doare-n cot că-i analfabet, important este că-i în gașca mea.
 • Cazul ciobanului analfabet ajuns director de școală
  Ca să exemplific și cu un caz de pe aici, chiar credeți că PSD+PNL = USL (Uniunea Sovietico-Librerală) este interesată ce fel de oameni sprijină pentru a politiza învățământul românesc prin numirea directorilor pe criterii politice? Evident că nu. Ești un “cioban” care nu a citit nimic în viata, deși este “cadavru” didactic, și, mai mult, ca învățător a nenorocit niște generații, un învățător de care fugeau toți părinții? Foarte bine, famiglia PSD_ista (adica rude, pile, relații, cunoștinte (PCR), primarul cu școala vieții, și gașca sa inocentă) te vor pune director, doar nu interesează pe nimeni ce fel de limbă română știi tu. Și ca filmul horror (de groază pentru civilizația din România, evident) să continue, același personaj va face, în calitate de director, ceea ce a făcut toată viața: fraudarea la greu a examenelor naționale, pe principiul “Dacă eu am ajuns prin relații foarte sus, deși sunt o nulitate intelectuală absolută, ce contează ce învață un copil”. Și uite așa ne trezim că avem un Oprescu, un Puie Monta, un Fenechiu care fac din România o tară fără soșele, fără elite, fără viitor.
 • Profesor doctor în România lui Puie Monta: “Si totusi nu este simplu sa ajungi an randurile Academiei Romane! Sper ca tot restul Vieți sa aduc maximul de expertiza!”
  Vedeți, daca ești analfabet îți iei și doctoratul (întrebați-l pe Viorel Ponta cum stă treaba), ajungi și profesor universitar, ba chiar și consilier al foștilor președinți ai României Ilici “KGB” Iliescu și Emil “învins de Securitate” Constantinescu. Și ne mai miram ca avem o tara făcută praf. Aceasta altă Maria Grapini se numește Cristiana Sîrbu și este doctor în Științe Agronomice, profesor universitar în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (orașul ce l-a avut primar pe mafiotul PSD-ist Sorin Oprescu). Vedeti poza de mai sus.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “In Romania, olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza”

 1. Guvernul Puie Monta continua demolarea invatamantului romanesc | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 19th, 2015 at 8:35

  […] In Romania, olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza […]

 2. Sclavii lui Puie Monta | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 30th, 2015 at 18:34

  […] In Romania, olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza […]

 3. Cum distruge presa de rahat renumele unui profesor | A șaptea dimensiune says:

  februarie 8th, 2016 at 21:06

  […] In Romania, olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza […]

 4. Unul din cei mai buni profesori de matematica din Romania umilit de rahatii de la Romania TV | A șaptea dimensiune says:

  februarie 9th, 2016 at 15:58

  […] In Romania, olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza […]

 5. Alin says:

  februarie 12th, 2016 at 7:37

  “Si totusi nu este simplu sa ajungi an randurile Academiei Romane! ??????

 6. Ciprian Birtea says:

  februarie 15th, 2016 at 23:09

  Și mai e una pe care nici voi n-ați observat-o, și anume ”Consumați cu Grijă”, unde ”grijă” apare scris cu majusculă, deși nu este substantiv propriu, ci comun.

 7. Cum l-au invins spagarii pe Emil Constantinescu de-a ajuns sa laude mafia PSD-ista | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 3rd, 2017 at 12:42

  […] In Romania, olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza […]

Adauga un comentariu