Guvernul Puie Monta continua demolarea invatamantului romanesc

sâmbătă, septembrie 19, 2015 8:32
Posted in category Educatie

Viorel PontaÎnvățământul românesc, cel liceal și superior mai ales, este populat de elevi și studenți (semi)analfabeți prin grija celor care conduc România

În timp ce în SUA, de exemplu, dacă ești în afara normelor școlii, ajungi repede să fii eliminat din sistemul de învățământ, în Românica, prin grija celor care au hotarât destinele educației din această țară, de la infractoarea Ecaterina Andronescu până la inginerul nulitate Cristian Adomniței, nu pățești absolut nimic. Ba mai mult, chiar dacă cu greu îndrugi trei cuvinte în limba română și banalele operații cu numere naturale le stăpânești aproximativ, vei ajunge la liceu, apoi chiar la facultate, păpând niște bani publici inutil și apoi, dacă ai terminat o facultate, lucrând la proiecte pentru atragerea de fonduri europene (hăă, hăăă, hăăăăăăă).

“Chiar dacă-i analfabet trebuie să-l promovați. Altfel școala nu are elevi, dacă respectivul (respectiva) nu mai vine la școală.”

Asta în gimnaziu, acolo unde, fiind mai mici, se mai tolerează. Dar la fel este la liceu. Îmi povestea un profesor de matematică de la Liceul Darabani (un orășel de pe aici), în urmă cu doi ani, că dintr-o clasă de-a noua doar 4 (patru) elevi știau bine tabla înmulțirii, alți 4 cât de cât, iar ceilalalți nimic. Vă dați seama? Aceste specimene vor studia apoi, la liceu, integrale, derivate, logaritmi, funcții etc. (hăă, hăăă, hăăăă).

Fiind la curve minore prin Dubai, te doare-n cot de învățământul românesc

Din păcate, nu ai cui să-i spui toate acestea. Și chiar daca spui, nu se întâmplă nimic. Primești în clasa a V-a elevi care nu știu bine nici măcar alfabetul sau să citească în mod cursiv, iar la liceu primesți în clasa a IX-a elevi (semi)analfabeți pentru care se acordă burse, bani de navetă etc. Bani aruncați pe geam. Dar să trecem la învățământul superior.

Guvernul Puie Monta legalizează fabricile de diplome: peste 70.000 de diplome de la facultăți neautorizate, legalizate prin ordonanță de urgență

Circa 75.000 de diplome de licenţă sau masterat obţinute la programe de studiu neacreditate ale universităţilor, cele mai multe fiind de la Universitatea „Spiru Haret”, vor fi recunoscute. Decizia aparţine ministrului Educaţei, Sorin Cîmpeanu, care a iniţiat un proiect de ordonanţă de ugenţă prin care să recunoască studiile pe care absovenţii le-au urmat la programe neacreditate până în 2011, atunci când a intrat în vigoare noua lege a educaţiei.

Aici s-a ajuns. Și ne mai mirăm că ajungi pe mâna unor măcelari în spitale, nu avem capacitatea de a face proiecte pentru a atrage fonduri europene etc. O țară fără o educație de calitate este moartă în viitor. PSD-istii criminali și mafioți au distrus și distrug exact viitorul acestei țări, demolând învățământul românesc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Guvernul Puie Monta continua demolarea invatamantului romanesc”

 1. Sclavii lui Puie Monta | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 30th, 2015 at 18:33

  […] Guvernul Puie Monta continua demolarea invatamantului romanesc […]

 2. Nostagicii comunismului criminal sunt formati in bancile scolii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 20:45

  […] Guvernul Puie Monta continua demolarea invatamantului romanesc […]

 3. Dupa ce a distrus invatamantul romanesc, Ecaterina Andronescu este numita in consiliul de atestare a diplomelor universitare | A șaptea dimensiune says:

  februarie 15th, 2016 at 21:42

  […] Guvernul Puie Monta continua demolarea invatamantului romanesc […]

 4. Romania, tara de lumea a treia, depasita si de tarile africane. Multumim PSD! | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 1st, 2016 at 9:50

  […] Guvernul Puie Monta continua demolarea invatamantului romanesc […]

 5. Efectul toxic al Ecaterinei Andronescu asupra invatamantului romanesc nu are egal in istorie | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 9th, 2016 at 16:37

  […] Guvernul Puie Monta continua demolarea invatamantului romanesc […]

Adauga un comentariu