Sclavii lui Puie Monta

miercuri, septembrie 30, 2015 18:33

Puie MontaCea mai clară dovadă de ură față de România este să votezi un infractor în fruntea Guvernului României

Românașii își iubesc țară extrem de mult. Unii românași ca să fim mai precisi. Atât de mult încât după 1989 au devastat-o mai ceva ca hunii, vandalii sau alte popoare migratoare. Doar cei care au dat marile tunuri financiare în România postdecembristă nu sunt nici marțieni, nici etiopieni, nici măcar sirieni, ci românași educați în dictatura “geniului Carpatilor”.

Votând și apreciind un KGB-ist este clar că-ți urăști țara, de la care pretinzi ajutor social sau salariu cât mai mare dacă ești bugetar cu limba înfiptă în fundul (semi)țiganului Ilici Iliescu

“Săracu’” Ilici Iliescu, după ce a devastat România, cu gașca sa de mafioți, unii, destul de mulți, încă îl mai apreciază. În urmă cu ceva timp am avut ghinionul să fiu coleg de serviciu cu un profesor de biologie, genul pupincurist pesedist înfocat. Asta ca să înțelegem că pupincurismul bolșevic este mai viu ca oricând. Acest individ afirmă la un moment dat că “Ion Iliescu a fost cel mai bun președinte al României”. Eram să cad pe sub masă de râs. Vă dați seama ce indivizi populează școlile din România. Ei bine, aceeași prostănaci fac parte și din gașca ce ține în spate un infractor în fruntea Guvernului. Sclaviii lui Puie Monta. Ei sunt cei care au textul cu “Toți sunt la fel”. Ce mai contează ca nu toți au plagiat, că nu toți au furat 10 miliarde de lei vechi de la complexurile energetice Turceni și Rovinari, aflate azi la marginea falimentului, nu toți mint de sting, nu toți atacă zilnic DNA-ul, justiția din România în general etc.

Cum și-a obținut Puie Monta sclavii

Destul de simplu, pentru un individ cu mintea creață. A sistat toate investițiile, adică viitorul României, și a dat banii la bugetari. Cum bugetarii sunt o forta în România, peste 25 % din populația activă, este clar că Puie Monta și-a asigurat susținerea, indiferent de penalitatea acțiunilor sale.

50% dintre românași vor menținerea actualului guvern, implicit menținerea unui infractor în fruntea Executivului Republicii Pesediste România

Conform unui sondaj comandat de Adevărul, 50% dintre românași vor menținerea actualului guvern, 30% vor schimbarea guvernului, iar 20% sunt nehotarâți, adică nu prea știu dacă România este în UE sau prin Africa neexplorată. Ei bine, știți de ce îmi amintește procentul de 50%? Tot 50% dintre românași plâng după dictatura comunistă atee. Adică jumătate din electorat este creștin-ortodox, dar plânge după ateismul comunist ce a ras biserici monumente istorice, și tot 50% plâng după Ceașcă, dar se culcă având la cap icoana lui Ilici “KGB” Iliescu, cel care a dat ordin să fie împușcat dictatorul și a devastat România lăsată mostenire de regimul comunist. Avem o țară frumoasă și bogată, păcat că-I populată de hoți și lași, adică de sclavii lui Puie Monta.

De ce Mafia PSD-istă nu va dispărea curând

Din două motive evidente: Latrina 3 și Ro_PONTA_TV, pe numele lor. În orice seară te uiți la asemenea rahaturi vezi cu totul, dar cu totul alte subiecte decât cele la care vibrează românii cu IQ-ul peste Guță_Maimuță (n-am găsit altă rimă). Antena 3 continuă războiul cu Băsescu (o fi aflat sclavii lui Voiculescu de președintele Iohannis?), iar cei de la Ro_Ponta_TV (Romania TV) au mereu grijă să-i atace pe dușmanii lui Pontică, cel cu onoarea mică, fie că ei sunt PNL-iștii cei răi sau Iohannis.

De ce a explodat mămăliga în 1989

Simplu si aici: s-a folosit fitil sovietic și chibrit unguresc. Fără aceste ingrediente un Vadim sau Păunescu Adrian ar fi compus încă 25 de ani ode “cuplului genial al României”, iar prințișorul Nicu Ceaușescu ar fi violat minore în salonul prezidențial, nefiind obligat să apeleze la prostituate minore precum urmasul său (i)legitim Puie Monta. În rest, România se va țiganiza în continuare, iar peste niste ani, atunci când o parte dintre noi nu vor mai fi, un țigan ajuns președinte va termina ceea ce a început (semi)țiganul Ilici Iliescu: demolarea completă a unui Paradis numit România.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Sclavii lui Puie Monta”

 1. Victor Ponta, primul premier de dupa 1989 trimis in judecata in timpul mandatului | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 12:59

  […] Sclavii lui Puie Monta […]

 2. Mega-moscheea, o afacere a interlopilor din jurul lui Puie Monta | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 14th, 2016 at 8:06

  […] Sclavii lui Puie Monta […]

 3. Dr Olga says:

  august 29th, 2021 at 8:34

  Ethnically, România is a self organized cleptocracy.@SIGAR Military contractors by John Sopko Fixing the underlying problem: Puie Monta, who is holding political office is a shame. Complaints Box is needed here, online!
  Un excroc, panic goblin, the godfather of all romano nation.

Adauga un comentariu