Unul dintre cei mai buni profesori de matematică din România umilit de rahaţii de la România TV

marți, februarie 9, 2016 15:57
Posted in category Mass-media

RTVPostul de rahat Romania TV este o cloacă bolșevico-mafioto-infracțională

În care a juns, la un moment dat, și Traian Basescu. Legitimând, într-un fel, minciuna, calomnia, rahatul aruncat zi de zi, dar mai ales seară de seară, de către postul mafiotului Sebastian Ghiță în direcția adversarilor, reali sau imaginari, ai lui Viorel Ponta. Să nu știe Traian Băsescu de faptul că nu te duci oriunde, deoarece “spune-mi unde te duci, ca să-ți spun cine ești” cuprinde un adevăr incontestabil? Să nu stie Traian Băsescu faptul că “nu lingi unde ai scuipat”? Probabil că știe, dar îl doare undeva. Dincolo de foarte multe acțiuni benefice pentru România făcute de cel mai bun președinte de până acum al acestei țări, Traian Băsescu de azi pare înclinat spre unele acțiuni mai puțin inspirate, cum ar fi mersul la Romania TV, această cloacă bolșevico-mafioto-infracțională. Dar să revin la asa-zisul caz al profesorului de matematică de la “Vianu”.

Severius Moldoveanu este un profesor cu care România se mândrește. An de an, omul acesta aduce premii pentru România de la Olimpiada Internațională de Matematică.

Scandalul care a surprins zilele trecute România, în care un super-profesor de la Liceul Tudor Vianu este terfelit pe internet de patroana unei școli private și de un angajat de-al ei are conotații nebănuite. „Totul a plecat de la o postare pe profilul de Facebook a unui tip, Marcel Bartic, care a povestit o umilitoare scenă cu un elev din Tudor Vianu care a trebuit să se târască pe genunchi până la catedră pentru o notă. Numai că Marcel Bartic este directorul școlii private Little London din Pipera și nu are nicio treabă cu victima. Postarea sa a fost preluată imediat de HotNews fără ca aceștia să discute cu presupusa victimă sau cu părinții sau colegii acestuia. Mai mult, a doua zi patronul scolii Little London, Luminita Macsim, vine si povestește pe Facebook ca si-a mutat fata din Vianu (lol oare unde o sa isi termine liceul) fiindca era colega cu tanarul care a mers in genunchi. Iarasi nicio declaratie de la persoana presupus vatamata. Iarasi postarea de Facebook este preluata imediat de Hotnews.” scriu tinerii de la Rezistența Urbană cu #alaturidemoldo.

Legătura cu Gabriel Oprea

Un imobil pe strada General George Macarovici, un apartament și un spațiu comercial de pe Calea 13 Septembrie, o proprietate necunoscută de pe strada Elena Văcărescu și o vilă din Pipera au fost închiriate de familia lui Gabriel Oprea în schimbul a 1.092.885 de euro, conform unui calcul realizat de Cetățeanul.net. Suma a fost calculată potrivit declarațiilor de avere date până în 2014. Pe lista proprietăților închiriate se află și o vilă din Pipera, orășelul Voluntari din nordul Capitalei. Acesta a fost închiriată din 2006 Luminiței Macsim pentru „Little London”, între 39.000 și 58.000 de euro fiind prețul plătit familiei lui Gabriel Oprea.

Așadar Luminita Macsim patronează școala Little London care funcționează în casa lui Gabriel Oprea, după cum reiese din declarația de avere a acestuia.

Băieții și fetele de la Rezistența Urbană mai scriu că „atacul HotNews împotriva profesorului Moldoveanu și a Colegiului National Tudor Vianu continua si azi cu un articol despre declaratia „Asociatiei Parintilor din Colegiul National Tudor Vianu”. Aceasta nu este asociatia oficiala a parintilor ci un ONG infiintat in 2015 care poarte acest nume inselator. ONG-ul este condus de Daniela Visoianu, sotia politicianului Corneliu Vișoianu, un om extrem de dubios. Daniela Vișoianu s-a remarcat inclusiv pentru opozitia sa fata de cresterea salariilor profesorilor.
Cine se foloseste de o poveste falsa pentru a distruge increderea in Tudor Vianu? Si de ce?”

Ca să fim clari, sâmbătă, la nici 48 de ore de la lansarea știrii, ministrul Educației Adrian Curaj, un apropiat al lui Gabriel Oprea, sinecurist la Academia condusă de impostorul de general cu 4 stele, a declanșat în regim de urgență o anchetă la liceul Vianu. De ce Curaj nu a declanșat rapid o anchetă și când profesorul din Brăila voia să împuște elevii? De ce doar la acest profesor special s-a sesizat? Invidia, obligația față de generalul de mucava care l-a făcut „academician” pe Curaj la Academia lor penibilă? Oare ce-l mână în luptă pe Curaj?

Citeste mai mult

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Unul dintre cei mai buni profesori de matematică din România umilit de rahaţii de la România TV”

 1. Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – Puscarie | A șaptea dimensiune says:

  februarie 17th, 2016 at 20:02

  […] Unul din cei mai buni profesori de matematica din Romania umilit de rahatii de la Romania TV […]

 2. Grigore Gheba, matematicianul genial luat prizonier de rusi si interzis de comunisti | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 6th, 2016 at 15:42

  […] Unul din cei mai buni profesori de matematica din Romania umilit de rahatii de la Romania TV […]

 3. Cele 17 ecuatii care au schimbat lumea | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 26th, 2016 at 10:42

  […] Unul din cei mai buni profesori de matematica din Romania umilit de rahatii de la Romania TV […]

Adauga un comentariu