În România s-a furat, cu voie de la sindicat

duminică, iunie 28, 2009 8:21

Famiglia PSDTot auzim pe toate drumurile ce ilegalităţi comit politicienii şi cât de corecţi şi cinstiţi sunt alte categorii umane. Chiar credeţi aşa ceva? Astăzi ne vom referi la liderii de sindicat. Aici îl găsim pe anticomunistul Miron Mitrea de la începutul anilor ’90, cel care tuna şi fulgera împotriva bolşevicilor care au furat Revoluţia şi fură avuţia naţională. A fost destul ca tătucul Iliescu să-i arunce un os şi Mitrea a devenit unul din tovarăşii de bază ai PSD-ului şi unul pe care grija celor săraci nu-l mai preocupă, de la înălţimea unei averi considerabile. Şi totuşi, a trăda mişcarea sindicală prin înregimentarea într-un partid politic nu-i cel mai grav fenomen, ce se-ntâmplă în România.

De exemplu, poţi fi foarte bine şi politician şi lider de sindicat, fără nici o problemă. Din cele câteva exemple cunoscute, să-l alegem pe tovarăşul Ion Rădoi, senator PSD în perioada 2004-2008 (poate şi astăzi). După şedinţele PSD, Rădoi prezida şedinţele Sindicatului de la metrou (Metrorex), al cărui lider era. Adică, dimineaţa se certa cu sindicalistul Rădoi pentru a apăra banul public, iar după-amiaza se certa cu politicianul Rădoi pentru a obţine salarii mai mari pentru cei de la metrou. Mai mult, pe tovarăşul Rădoi îl cam durea fix în paisprezece de legile ţării, acesta necompletându-şi declaraţia de avere în perioada 2004 – 2008, conform “Academiei Caţavencu”, nr.20/2008 (probabil n-a reuşit să se dedubleze, în acea perioadă). Să mai spunem că are o avere considerabilă (două maşini Audi, fiul său student având alte două maşini, doar tata este cineva în republica bananieră România), iar cât privişte nu ştiu ce ANI, responsabilă cu controlul averilor demnitarilor, aceasta sigur îl va întreba pe tovarăşul Rădoi de unde a avut banii. În altă viaţă.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “În România s-a furat, cu voie de la sindicat”

 1. “Specialiştii” guvernării Năstase-Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  august 30th, 2015 at 15:23

  […] În România s-a furat, cu voie de la sindicat […]

 2. Nicolae Vacaroiu, omul de paie al KGB-istului Ilici Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  august 31st, 2015 at 16:00

  […] În România s-a furat, cu voie de la sindicat […]

 3. Buncărul lui Adrian Năstase | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2015 at 15:57

  […] În România s-a furat, cu voie de la sindicat […]

 4. Tăriceanu a transformat cercetarea ecologică de stat în afacere imobiliară pentru mafia pesedistă | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2015 at 16:00

  […] În România s-a furat, cu voie de la sindicat […]

 5. Sunt şi (foşti?) pesedişti inteligenţi (I) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2015 at 17:09

  […] În România s-a furat, cu voie de la sindicat […]

 6. Ion Radoi, un al PSD-ist ce a furat banii romanilor | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 6th, 2015 at 8:28

  […] Alte informaţii despre tovarăşul Ion Rădoi găsiţi şi accesând linkul În România s-a furat, cu voie de la sindicat […]

 7. Sindicatu’ care face blatu’ | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2016 at 22:44

  […] liderul sindicatului ‘Metrorex’, a fost parlamentar PSD, în perioada 2004 – 2008 (vezi În România s-a furat cu voie de la sindicat), iar Marius Petcu, liderul ‘Sanitas’ şi finul lui Miron Mitrea, a pus sindicatul la cheremul […]

Adauga un comentariu