Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii”

luni, iunie 22, 2009 11:58

Tovarasii din PSDSe spune că dreapta creează şi stânga împarte. În România nu prea mai este ce împărţi. Au avut grijă foştii comunişti şi securişti să ia cu japca o mare parte a avuţiei naţionale.

Cu toate acestea, neocomuniştii din PSD se plâng de dimensiunea ciolanului de care au parte, prea mic pentru nişte foşti tovarăşi obişnuiţi să o ducă bine încă de pe vremea întâiului pesedist, autoproclamatul preşedinte al Republicii Socialiste România.

Altfel, Liviu Dragnea, vicepreşedinte PSD, are dreptate: în perioada 2001-2004 era foarte bine (pentru tovarăşii din PSD). Doar în acea perioadă tovarăşul Dragnea, preşedinte de Consiliu Judeţean, a cumpărat pe nimic firma ce construişte şi repară drumuri în judeţul Gorj.

Şi tot în acea perioadă, baronii PSD, precum Mischie (în prezent anchetat penal) şi Nicolaiciuc (în prezent arestat în SUA) nu aveau probleme cu banii. Ca să nu mai vorbim de “căpetenia” baronilor, “imaculatul” Năstase Adrian, cel pentru care se emigra în zone ale Terrei, unde nu te punea nimeni să-i numeri ouăle. În rest, totul este clar: nu sunt în ţara aceasta atâţia “tâmpiţi” şi “proşti” astfel încât Prostănacul Geoana să ajungă preşedinte (iar Vanghelie prim-ministru?).

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii””

 1. sandu says:

  iunie 23rd, 2009 at 4:33

  povestea asta a ta are si o continuare logica. dracul nu e intotdeauna negru, dupa cum nici politica in romania actuala nu e facuta exclusiv de pesedisti. avem suficiente exemplare pedeliste de seama incepand cu basescu (a mai auzit cineva vreo silaba macar despre dosarul flota??), continuand cu Blaga si Videanu si terminand (impropriu spus, lista e prea lunga…) cu odrasla prezidentiala EBA, a carei intrare in PE e pusa sub semnul fraudei..

 2. Dumitru Caruntu says:

  iunie 23rd, 2009 at 7:18

  Flota României n-a vândut-o Băsescu, ci directorii de la Navrom Constanţa, unii făcând şi puşcărie pentru asta. Vina lui e doar morală, poate … Cât priveşte comparaţia cu tovarăşii pesedişti, distanţa este uriaşă. Pesediştii, foşti comunişti, au creat un stat mafiot, cu cenzura presei şi tot tacâmul. Ăştialalţi trebuie analizaţi individual. Oricum, sistemul este altul, chiar dacă mai sunt derapaje. Mergând pe logica afirmaţiei “Dracul nu-i atât de negru!”, s-ar putea spune că nici Stalin sau Hitler n-au fost lipsiţi de calităţi. Stalin dormea pe un pat de armată, învelit cu o pătură, pe când Clinton, de exemplu, se delecta cu Monica în Biroul oval. Nu-i aşa că trebuie apreciat Stalin, familist convins ?!

 3. Neocomuniştii din PSD şi banii altora | A șaptea dimensiune says:

  august 29th, 2015 at 11:55

  […] Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii” […]

 4. În România s-a furat, cu voie de la sindicat | A șaptea dimensiune says:

  august 29th, 2015 at 12:02

  […] Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii” […]

 5. “Specialiştii” guvernării Năstase-Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  august 30th, 2015 at 15:24

  […] Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii” […]

 6. Nicolae Vacaroiu, omul de paie al KGB-istului Ilici Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  august 31st, 2015 at 16:02

  […] Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii” […]

 7. Buncărul lui Adrian Năstase | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2015 at 15:57

  […] Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii” […]

 8. Bani pentru Basarabia | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2016 at 21:09

  […] Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii” […]

 9. Cetăţeni de mâna a şaptea | A șaptea dimensiune says:

  martie 30th, 2016 at 21:27

  […] Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii” […]

 10. Magistratii din Romania aveau spor de 50% din salariu pentru „epuizare neuropsihica” | A șaptea dimensiune says:

  martie 31st, 2016 at 18:21

  […] Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii” […]

Adauga un comentariu