În ţara condusă de puşcăriaşul Liviu Dragnea, jandarmii te saltă de pe stradă şi te lovesc sub pretextul că nu te-ai legitimat

duminică, mai 13, 2018 9:05

Mălin BotAici s-a ajuns: Jandarmeria apără hoţia! Aceste gorile plătite din bani publici, cu salarii imense plătite din munca fraierilor care sunt luaţi de pe stradă şi bătuţi (şi din împrumuturi externe), l-au ridicat de pe stradă pe ziaristul Mălin Bot, l-au lovit sub pretextul că nu vrea să se legitimeze, deşi avea cartea de identitate în mână, apoi l-au dus la poliţie sub un alt pretext inventat, anume acela că i-a spart nasul unui jandarm, deşi erau mai multe gorile peste el, iar Mălin Bot nu are un fizic nici măcar comparabil cu al acestor brute puse de analfabeta Carmen Dan să-i terorizeze pe cei care-i strică liniştea mafiotului Liviu Dragnea şi-l împiedică se se bucure de zecile de milioane de euro furate din bani publici, bani din care s-ar fi putut construi şi moderniza spitale, drumuri sau şcoli. Plus că-i strică, nu-i aşa, erecţia de mâncător de rahat, care nu a muncit niciodată în viaţa lui, atunci când vine vorba să facă un sex sănătos cu amanta de 25 de anişori, numai bună să formeze o familie tradiţională cu puşcăriaşul Dragnea, adică el vine cu banii, furaţi, şi ea cu avantajele specifice vârstei.

România condusă de mafiotul Liviu Dragnea seamană tot mai mult cu Rusia KGB-istului criminal Vladimir Putin

Cam aici s-a ajuns din cauza ţiganilor, pensionarilor, asistaţilor sociali şi altor gunoaie care au votat ciuma roşie. Şi pe care-i doare-n cur de viitorul acestei ţări. Pentru aceste lepre nu contează câţi bani împrumută puşcăriaşul Liviu Dragnea pentru a plăti salariile imense ale bugetarilor, nu contează că Dăncilă este analfabetă, chiar cretină şi idioată, care nu numai că stâlceşte în ultimul hal limba română, dar este de o prostie şi de o incultură strigătoare la cer, nu contează că toţi interlopii sunt numiţi în funcţii publice, nu contează că puşăriaşii care au produs atâta durere şi suferinţă sunt eliberaţi, nu contează că mafioţii din politică scapă nepedepsiţi şi rămân cu banii furaţi etc. Nimic nu contează. Aceşti viermi vor continua să creadă minciunile de la Mafia TV (Antena 3 + România TV + B1 TV), plus ceea ce postează pe Facebook trollii plătiţi de ciuma roşie, din cauza cărora am ajuns blocat 30 de zile pe Facebook.

Pensionari retardaţi ce aţi votat ciuma roşie, vă doresc să vă scoată mafiotul Dragnea din UE, să vă vină înapoi copiii şi nepoţii (cei care vor alege să se întoarcă) şi să trăiască în mizeria comparabilă cu cea din Rusia lui Putin, unde 80% din populaţie trăieşte într-o sărăcie extremă. Vă doresc să instaureze mafiotul Dragnea teroarea, să fie arestaţi copiii şi nepoţii voştri, deoarece au părul lung, gândesc prea mult, sunt creativi şi, cel mai grav, îl înjură pe puşăriaş. Băi jeguri ordinare, acei bani în plus pe care-i primiţi la pensie sunt munciţi de tinerii pe care-i condamnaţi la emigrare, votând ciuma roşie, pe care-i condamnaţi la izolare, dacă mafiotul Dargnea scoate România din UE! Ne-am târât în genunchi să intrăm în UE şi NATO şi veniţi voi, viermi nenorociţi, dirijaţi din umbră de oamenii KGB-istului criminal Vladimir Putin, să negaţi că se trăieşte mai bine în România decât în perioada nonapartenenţei la UE! Băi larve imbecile, ştiţi ce salariu mediu avea un profesor debutat în anii 2003, cu infractorul Năstase Adrian prim-ministru şi KGB-istul criminal Ilici Iliescu preşedintele României? Aproximativ 200 de dolari, dacă nu chiar mai puţin!

Puterea puşcăriaşului Dargnea nu va fi veşnică! Suferinţa noastră de a vedea România sub cizma puşcăriaşilor nu va fi veşnică. Vine ea şi ziua aceea. Mafioţi PSD-işti, o să vă ascundeţi ca şobolanii de furia acestui popor! Nu veţi putea împrumuta la infinit bani pentru pâine şi circ. Odată şi odată veţi fi judecaţi pentru toate furturile, distrugerile şi suferinţa provocată românilor! Nu puteţi pleca toţi în Madagascar şi Costa Rica, şi chiar dacă o veţi face, o Românie guvernată de politicieni cu imagine pozitivă (puşcăriaşul Dragnea este paria în Occident) va obţine extrădarea voastră şi aducerea în faţa justiţiei. Iar acea justiţie nu va permite să rămâneţi cu banii furaţi, eventual trecuţi pe numele rudelor, şi nici ieşirea voastră din puşcărie înainte de terminarea pedepsei. Corupţii criminali din politică nu trebuie să iasă înainte de termen!

Chiar dacă vom aştepta ani, Ziua Judecăţii mafioţilor din politică va veni. #REZIST, deci exist!

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu