Instrumente AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială): extensia Google Chrome Eightify, pentru YouTube

sâmbătă, mai 27, 2023 15:54
Posted in category IT

Eightify

Google continuă aplicarea AI-ului (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) pe platformele sale. A venit rândul YouTube-ului să beneficieze de tehnologia inteligenţei artificiale.

Extensia Google Chrome Eightify, pentru YouTube, face un rezumat scurt al unui videoclip, prezentând momentele importante ale acestuia. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să aşteptăm minute, sau chiar zeci de minute, pentru a vedea ceea ce este cu adevărat important, ceea ce ne interesează.

Dacă folosiţi browser-ul Google Chrome – aproximativ 80% dintre cei care navighează pe Internet folosesc acest browser -, puteţi adăuga extensia (suplimentul) Eightify pentru a vă bucura de tehnologia ChatGPT, cea care pare să schimbe radical abordarea domeniului IT.

Cum funcţionează Eightify?

După instalarea extensiei (durează foarte puţin), odată ce începeţi redarea videoclipului pe YouTube, apare butonul Eightify, iar dacă faceţi click pe acest buton începe generarea rezumatului. Ar mai fi ceva. Este posibil să vi se ceară crearea unui cont Eightify. Extensia realizează şi un rezumat scris al videoclipului.

Eightify se poate descărca gratuit din Chrome Web Store (urmaţi link-ul anterior) și aveți acces la trei rezumate gratuite pe săptămână pentru videoclipuri de 30 de minute sau mai scurte.

Dacă aveți nevoie de rezumate nelimitate, fără limită de timp la durata videoclipurilor, puteți plăti pentru un abonament la 4,95 USD pe lună sau 3,95 USD pe lună, dacă abonamentul este anual.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu