Istoria bolsevismului criminal naste aberatii azi: dupa unii dezaxati, Ceausescu era urmarit de Securitate

luni, septembrie 5, 2016 14:11

ComunismCulmea culmilor tâmpeniilor debitate de idioți: până și Ceaușescu era urmărit de Securitate

Conform unor ziariști de rahat, care mai publică tot soiul de aberații pe unde apucă, Nicolae Ceaușescu ar fi și el o victimă a Securității (hăăăăă, hăăăăă, hăăăăăă). Nu știu dacă-i cazul să-i fac reclamă, dar cel care scrie astfel de aberații se numește George Damian, un basarabean care nu are simțul penibilului. Într-un material intitulat „Nicolae Ceaușescu urmărit de Securitate: îi era frică de injecții”, stimabilul citează ceva documente din care rezultă cum era urmărit Ceașcă de securiști, dar nu se întreabă niciun moment cine era mama și tatăl Securității după 1965: exact Prea Târziu Împușcatul. Mai mult, Securitatea trebuia să-l păzească pe Geniul Carpaților, nu cumva să-i fure cineva limba română din dotare, așa încât normal că securiștii îl păzeau pas cu pas, doar nu era să dea piept cu “URA” poporului în anumite momente delicate. Mă întreb dacă și în Germania, la 25 de ani după sinuciderea lui Hitler, anumiți ziariști și-ar fi permis să spună că SS-ul îl urmărea pe Hitler (hăăăăă, hăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă).

Că George Damian este un mujic înclinat spre idioțenii, ne-o dovedește un alt text, în care ridicolul este la el acasă. După ce un jeg PSD-ist, cică rectorul Universității din Cluj, aruncă rahat în direcția celor care folosesc Internetul, adică refuză Evul Mediu întunecat al mafiei PSD-iste, făcându-i pe aceștia idioți, apare acest Damian care-i dă dreptate: Sunt de acord cu “rectorul ăla de la Cluj” despre elita malefică și prostirea cu Google. Nu știu cine l-o fi prostit într-un asemenea hal pe jegul rusofil Damian (de exemplu, blogul lui se numește KISHINIOV, un fel de Chișinău în rusește), dar în câteva fraze debitează numai tâmpenii. Asemenea teorii sunt opera unui bolnav mintal, iar Damian ar trebui să se ducă rapid la un psihiatru. De exemplu: “De unde apare informația pe internet? Exact, cineva o pune acolo”. Băi, cretinule, normal că cineva, de fapt milioane de “cineva”, o pune. Iar acel cineva ești și tu, rusofil jegos, atunci când pui astfel de rahaturi pe blog. Sau: “Google? Google este un program care scotocește prin calculatoarele astea (…). Băi, retardatul lu’ Pește, Google nu-i un program, idiotule, ci o firmă ce ar putea cumpăra toată România, cel mai cunoscut brand de pe Terra, iar motorul de căutare este rezultatul muncii a mii de oameni. Și nu scotocește prin calculatoare, nenorocitule, ci caută pe servere, indexează site-uri etc. Prin calculatorul violatorilor din Vaslui, neconectate la Internet și cu Windows piratat, pus acolo de tot felul de șmecherași locali, nu caută nimeni, Damian George, ignorantul minune. Și aș mai putea exemplifica, dar nu merită.

Acest Damian George nu știe oare că nu-i bine să abordezi un subiect la care nu te pricepi? Sau, dacă ești în rahat, ții gura închisă? Iar dacă ești un dezaxat ca George Damian nu scrii că Ceausescu a fost urmarit de Securitate. Nu de alta, dar râd și curcile de tine.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Istoria bolsevismului criminal naste aberatii azi: dupa unii dezaxati, Ceausescu era urmarit de Securitate”

  1. Marius says:

    septembrie 6th, 2016 at 21:52

    Doar o mică adăugare până în transformarea în sri securitatea avea denumirea oficială de Securitatea Statului probabil îi era dragă fără să recunoască lui Ceașcă aparatul nazist de propagandă

Adauga un comentariu