„Jos comunismul!”, mai actual ca niciodată

sâmbătă, decembrie 6, 2014 18:30

Jos comunismul!Da, geniilor: Jos comunismul!!!

I-aţi auzit, Ioane. „Jos comunismul!“ Sigur că i-aţi auzit. Eraţi acolo de alegeri, cînd scandau la voi în poartă, la partid. V-a luat cu frig, ai? Sigur că v-a luat. Tineri debusolaţi? Ba dimpotrivă, foarte orientaţi. Moral. Prin eforturi proprii. De, n-aţi putut să-i spălaţi pe toţi pe creier. Aţi auzit-o şi pe cealaltă, ai? Am tot zis-o şi pe aici, de strîmbau din nas intelectualii fini, vai, vai, cum să spui aşa ceva? Din toată inima, uite cum. Fiind purul adevăr: „PSD, PSD/Este ciuma roşie!“ Am fost şi noi acolo, Ioane, şi ne-am bucurat auzindu-i. Ce mai scandau? „Jos Iliescu!“ Ha, ha, ha! Pe ăştia nu-i mai păcăliţi. Şi sînt foarte tineri, gîndeşte-te!

Cum eram şi noi cînd ne-aţi furat vieţile, păcălindu-i pe ai noştri să voteze cu voi. După ce partidul tău, PCR, da, al TĂU, a pus mitralierele pe oameni, iar noi am scăpat, întîmplător, de gloanţe, ai venit tu, cu mascarada numită FSN, cu Televiziunea şi cu ziarele voastre de nemernici, şi ne-aţi dezbinat familiile şi prietenii, şi i-aţi terorizat pe ai noştri cu minciunile voastre, şi i-aţi păcălit. Şi-a fost prea tîrziu pentru noi. Degeaba ne-au cerut, apoi, iertare. I-ai făcut să ne distrugă tinereţile. Tu, nemernicul-şef. Nu, nu mă jenez să-ţi spun aşa, pentru că n-am de ce. Asta eşti. Şeful mafiei comuniste. Zici că-i rezolvaţi şi pe ăştia de-acum?

GENIUL IMBECILITĂŢII

Nu înţelegi de ce strigă, azi, tinerii „Jos comunismul!“ cînd, după analiza ta magistrală, problemele României se datorează capitalismului? Hm. Vezi tu, Ioane, imbecilitatea e de două feluri. Structurală şi funcţională. Unii aşa au structura creierului: de imbecili. Alţii, deşi ar putea fi neimbecili, aleg să-şi umple creierul numai cu imbecilităţi şi, desigur, funcţionează strict imbecil. Imbecili deştepţi tare, cum ar veni. Bolşevicii, noi şi vechi, sînt din ambele părţi. Tu ai fi din partea funcţională, că încă funcţionezi de rupi. Ai şi tineri tovarăşi de idei, cu diplome ba de la SNSPA, ba din Occident. Plus doctorate. Da, Ioane: marxismul e o colecţie de sofisme, deci de imbecilităţi, iar voi le luaţi de bune.

Capitalismul a dărîmat feudalismul pentru ca oamenii să fie liberi, nu iobagi, şi să prospere în libertate. Modelul sănătos. În capitalism, Ioane, majoritară e „clasa de mijloc“, care a scăpat de sărăcie muncind. Comunismul a apărut în capitalism ca reacţie împotriva clasei de mijloc, astfel ca oamenii să redevină iobagi.

Ce nu înţelegeţi este că tinerii pe care n-aţi apucat să-i stricaţi nu suferă de lenea intelectuală a stîngii, atît de liric-imbecilizantă. Au studiat adevărul, au înţeles, ştiu. Că „stînga modernă“, oricum şi-ar spune, e tot socialism. Iar socialismul este etapa obligatorie spre comunism. Oricît de social-democraţi v-aţi da, tot bolşevici rămîneţi toţi: o mafie care păcăleşte oamenii, cerînd puterea totală ca să le aducă Paradisul. Le aduce, evident, ciuma. E roşie, că v-a plăcut culoarea, şi fie omoară cu milioanele, fie goneşte cu milioanele oamenii din ţară. Prin jaf. Tinerii inteligenţi, nu imbecilizaţi, ştiu foarte bine că nu avem capitalism în România. Avem feudalism cu internet.

Capitalismul a dărîmat feudalismul pentru ca oamenii să fie liberi, nu iobagi, şi să prospere în libertate. Modelul sănătos. În capitalism, Ioane, majoritară e „clasa de mijloc“, care a scăpat de sărăcie muncind. Comunismul a apărut în capitalism ca reacţie împotriva clasei de mijloc, astfel ca oamenii să redevină iobagi. Prin eforturile tale şi-ale creaturilor tale, infiltrate în toate partidele, România a fost împiedicată să treacă la capitalism. „Clasa de mijloc“ aproape că nu există. Societatea e aşezată pe formula-standard a feudalismului: „Vasalul vasalului meu este vasalul meu“. Exact comunismul. De-aia strigă tinerii „Jos comunismul!“, „Jos Iliescu!“ şi „PSD, PSD/Este ciuma roşie!“ Ceea ce pentru tine e imposibil de înţeles, pentru ei e evident.

SĂNĂTATEA CIUMEI

De-o parte, sănătate, de cealaltă, ciumă. Cum adică „Pe care o alegi?“ Ciuma poate fi şi sănătoasă? Ciumă cu faţă umană? Ciumă democratică? Semi-ciumă? Centru-ciumă? Haide, bre. Cum să vă înghită aberaţiile tinerii care vă enervează? Ei ştiu că numai voi sînteţi de vină, Ioane. Patru milioane de emigranţi. Patru milioane de oameni goniţi din ţară de politicile de stînga. Dezastru. De-aia a pierdut Ponta. Te ia cu fiori cînd îl vezi, nu? E fix Ceauşescu 2.0. Credeai că numai tu ai observat? Te-ai înşelat iar, Ioane. Dar aşa e imbecilitatea asta funcţională. Nu funcţionează decît imbecil. Tu baţi cîmpii cu capitalismul, Severin cu fascismul, Dragnea cu americanii, Ghiţă cu reformarea stîngii, Ponta nici el nu mai ştie cu ce. Aceleaşi clişee, aceleaşi aberaţii, aceleaşi imbecilităţi. Sau ţi se pare că aţi pierdut alegerile în mod inteligent?

Tot nu înţelegi? Uite, ia şi un citat dintr-un mare scriitor american de SF, Larry Niven. Fii atent: „Nu te omoară ce nu ştii. Te omoară ce ştii, şi nu-i aşa“. Ar trebui studiat şi la Harvard. Că am văzut ce bună e doamna Petrescu. Problemele capitalismului se datorează infestării cu ciumă, nu ştiaţi? Luaţi „Manifestul partidului comunist“, 1848, şi vedeţi cîte puncte de acolo s-au realizat, deja, în social-democraţia din Occident şi de-aiurea. Cum, atît de multe? Da. Aşa e, Ioane: sînteţi peste tot, cu tovarăşi de drum care vă cîntă în strună, vă elogiază, vă invită la televiziuni, considerînd că stînga, deci ciuma, e indispensabilă. În imbecilitatea lor, fireşte, funcţională, chiar şi cu diplome de la SNSPA sau din străinătate. Plus doctorate. Cealaltă variantă ar fi că sînt doar ticăloşi. Ştiu adevărul, dar mint. Fals. Ticăloşia e tot o formă de imbecilitate. N-o ştiai nici pe asta, Ioane? Funcţionalule.

Că fascismul şi nazismul NU sînt de dreapta, nu, nu. Sînt de stînga. Iar stînga, oricum ai da-o, tot la comunism duce.

Sînteţi voi peste tot, dar dacă la noi n-aţi mai fi? Deloc. Tinerii aceia, pe care voi îi insultaţi spunîndu-le „debusolaţi“, ştiu o grămadă de chestii adevărate. De pildă, că social-democraţia e de mult în faliment, pretutindeni. Şi n-are cum ieşi. Că dreapta e politica libertăţii şi-a responsabilităţii şi are destule curente încît să asigure fără probleme diversitatea ofertei politice în democraţie. Că fascismul şi nazismul NU sînt de dreapta, nu, nu. Sînt de stînga. Iar stînga, oricum ai da-o, tot la comunism duce. Sigur, problema e că n-avem cu adevărat dreapta. E tot stînga, sulemenită în fel şi chip. Dar dacă am avea? Imposibil. Dar Ponta să piardă la o diferenţă de peste un milion de voturi părea posibil? Ioane, „Jos comunismul!“ e singura opţiune morală. Deci singura inteligentă. Dar cum să înţelegeţi asta cînd pîinea voastră, de-o viaţă, e imbecilitatea cu „Jos capitalismul!“?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “„Jos comunismul!”, mai actual ca niciodată”

  1. Regimul comunist, cel mai criminal regim din toate timpurile | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 2nd, 2016 at 20:35

    […] „Jos comunismul!”, mai actual ca niciodată […]

  2. Unde ar fi fost Romania fara Ion Iliescu si gasca sa de mafioti | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 1st, 2017 at 16:30

    […] „Jos comunismul!”, mai actual ca niciodată […]

Adauga un comentariu