Kaghebistul Ion Iliescu şi Basarabia

duminică, iulie 5, 2009 7:34
Posted in category Basarabia, Iliescu KGB

Ion IliescuReîntregirea României a avut momentul favorabil în 1990, atunci când imperiul răului (sovietic) se prăbuşea cu repeziciune, iar România avea un capital de simpatie internaţională imens, datorită Revoluţiei din ’89. Cel care a readus România în beznă şi a ratat momentul reîntregirii a fost tovarăşul Ilici Iliescu. Acest fost agent KGB a adus minerii spulberând simpatia occidentală faţă de noi şi, chiar mai mult, a fost singurul preşedinte est-european ce a încheiat un tratat de prietenie cu fosta URSS, deşi aceasta deţinea Basarabia, teritoriu românesc.

Acum reîntregirea este mai greu de înfăptuit, dar nu imposibil. O condiţie ar fi câştigarea alegerilor, de la sfârşitul lunii iulie 2009, de către partidele de opoziţie din Basarabia, cu toată teroarea bolşevică instaurată acolo. Urmează reapropierea de România a spaţiului public din Basarabia. Bolşevicii, trădători de neam şi ţară, au îndepărtat acest spaţiu de românism. Mai mult, Prutul a devenit cea mai păzită graniţă din Europa. Voronin şi gaşca lui de criminali să nu uite că toţi dictatorii plătesc pentru crimele lor. (Ceauşescu, Miloşevici, Sadam ar fi doar câteva exemple.) Mai devreme sau mai târziu sângele martirilor Basarabiei va aduce roadele aşteptate.

P.S. După cum se vede în imaginea alăturată, tovarăşul Iliescu arunca cercuri alături de cel care “a întinat nobilele idealuri ale comunismului”.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Kaghebistul Ion Iliescu şi Basarabia”

 1. Ilici “KGB” Iliescu sau fericirea de a studia in Uniunea Sovietica | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2015 at 19:39

  […] Kaghebistul Ion Iliescu şi Basarabia […]

 2. Intr-o tara comunista ca Romania, Iliescu nu va fi condamnat niciodata | A șaptea dimensiune says:

  februarie 26th, 2016 at 18:03

  […] Kaghebistul Ion Iliescu şi Basarabia […]

 3. Metode kaghebiste de dezinformare | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 24th, 2016 at 16:44

  […] Kaghebistul Ion Iliescu şi Basarabia […]

Adauga un comentariu