Intr-o tara comunista ca Romania, Iliescu nu va fi condamnat niciodata

vineri, februarie 26, 2016 18:03
Posted in category Iliescu KGB

Ion IliescuNoi, cei care cerem condamnarea criminalului Ilici Iliescu, uităm un adevăr esențial: 40% dintre românași regretă comunismul și-i doare-n fund de crimele lui Gheorghiu-Dej, Ceaușescu și, ultimul pe lista scurtă, Ion Iliescu

25 februarie 2016: criminalul Ilici Iliescu ne îndeamnă părintește să nu mai dezgropăm morții, deoarece s-ar putea să aflăm alte adevăruri urât mirositoare, unele fiind doar în stadiu de bănuieli. B1 TV este singurul post de știri în care, seara, subiectul este abordat (mulțumim Sabin Orcan). Realitatea TV, cu limba în fundul lui Iohannis, avea aceeași tâmpenie de emisiune cu alegerile locale și alte chestii călduțe, așa că nu am rezistat mai mult de 8,7 secunde la respectica cocină iohannistă. Romania TV avea, normal, alte preocupări, doar nu era să-l dea afară pe Ciutacu, acest limbric ejaculat de Latrina 3, pentru a face loc unor dezbateri serioase despre cum sunt protejați criminalii din decembrie 1989 și iunie 1990. Iar la Antena 3 criminalul Ion Iliescu nu va fi niciodată atacat, fiind un subiect interzis de pușcăriașul penal Dan Voiculescu, cel care este beneficiarul principal al mafiei instaurate de KGB-istul Iliescovici în România.

Cine să ceară judecarea lui Ion Iliescu? Pensionarii cu creierul spălat de Latrina 3? Privitorii postului Guiță_TV, patronat de mafiotul Sebastian Ghiță, prietenul lui Puie Monta?

Pentru cei care nu știu, în România sunt aproximativ 5 milioane de pensionari și vreo 3 de asistați sociali. În total, ar fi 8 milioane. Vreo 4 milioane sunt minorii, cei pentru care Iliescovici nu reprezintă nimic, doar studiul istoriei recente nu se mai practică demult în școlile din România. 19 – 4 = 15 milioane de adulți. Cât înseamnă 8 milioane din 15? Peste 50%. Asadar, peste 50% dintre românași i-ar linge din nou fundul lui Ilici Iliescu, (semi)țiganul care a nenorocit această tară. Știți ce mi se pare macabru la acest criminal? Faptul că nu are nicio tresărire de conștiință, nu are niciun regret pentru faptele sale din decembrie 1989 și iunie 1990. Este imun la suferinta altora. Mamele care-și plâng copiii uciși din ordinul acestui ticălos nu par să-l impresioneze defel. Trece cu ușurință de 26 de ani peste toate criticile, înjurăturile, momentele penibile, acuzele etc. ce l-au însoțit în acest sfert de veac. Duce cu el o armată de securiști care au acaparat această tară și este apărat de o armată de creiere spălate de Antena 3, cea care nu amintește niciodată de morții din decembrie 1989 sau de mineriadele din România.

Ca să-l condamni pe Iliescu, trebuie să condamni sistemul criminal comunist care a dat un astfel de personaj

Ceea ce nu prea se întâmplă în Românica. Cică românul este tolerant. Păi, să nu te piși pe toleranța prost înțeleasă a românașilor. Românul e tolerant mai degrabă cu defectele sale, cu toți paraziții care-i devastează tara (țiganii, de exemplu), e tolerant cu propria lene intelectuală și morală. Chiar românașii nu realizează că popoarele tolerante, fără vlagă adică, dispar. Rămân cei intoleranți, cei puternici, cei care cred în șansa lor. România nici măcar creștinismul nu l-a înțeles pe deplin. Și în doctrina creștină se spune că trebuie să fii intolerant cu păcatul. Să iei atitudine. Să faci din țara ta un loc plăcut, plin de armonie și sperantă. România este o tară infracțională din prea multă toleranță. Sunt tolerate crimele lui Ion Iliescu, sunt tolerate bandele interlope, sunt tolerate clanurile țigănești care produc suferință pe unde trec, sunt tolerați corupții, sunt tolerați politicienii care fură și nu fac nimic. La naiba cu toleranța! E doar o scuză penibilă pentru neputința unei turme de a-și croi un drum în viață. “Curăță răul din mijlocul tău, dacă vrei să trăiești fericit în țara pe care ți-o voi da”, îi spunea Dumnezeu lui Moise. Tocmai de aceea România este o țară de doi bani, din care fug elitele, pentru că nu-i capabilă să-și curățe răul. Comunismul a căzut deoarece niste sute de români au fost dispuși să moară pentru asta, în timp ce peste 20 de milioane de românasi acceptau senini să trăiasca mai rău ca în Evul Mediu întunecat. KGB-istul Ion Iliescu va fi condamnat doar în momentul în care alte sute de români vor fi dispuși să moară pentru acest act de dreptate. Altfel, va avea parte de funeralii naționale, precum pupincuristul lui Ceașcă Adrian Păunescu.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Intr-o tara comunista ca Romania, Iliescu nu va fi condamnat niciodata”

  1. Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 22nd, 2016 at 19:24

    […] Intr-o tara comunista ca Romania, Iliescu nu va fi condamnat niciodata […]

Adauga un comentariu