komoder.ro, dacă vrei fotolii de masaj pentru tine și ai tăi

duminică, mai 11, 2014 21:34
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniȘtim cu toții cât de relaxant poate fi un masaj. De aceea, prezenta recomandare atinge această problemă a masajului. Dacă sunteți interesați de fotolii cu masaj, accesați link-ul anterior și puteți vedea și comanda fotolii de masaj împotriva durerilor de spate și fotolii de masaj terapeutice. Transportul este gratuit, livrarea din stoc se face în maxim 24 de ore, garanția este de 3 ani și se acordă service post-garanție. Fotoliul de masaj al întregului corp se ajustează după forma corpului utilizatorului, prin sistemul infraroșu. Acesta scanează mărimea corpului, detectează punctele de presiune, pentru ca mai apoi să realizeze un masaj personalizat al întregului corp, dispunând de funcţii inovatoare precum masajul cu triplă acţiune în zona lombara, zona medie şi zona cervicală.

Așadar, dacă doriți fotolii de masaj, click pe link-ul anterior. Veți vedea pe site, dacă intrați, diverse modele de fotolii de masaj, fiecare dintre ele cu funcții dintre cele mai diverse în asigurarea unui masaj de calitate. Fotoliile de masaj sunt recomadate pentru: muncitori (diminuează durerile musculare pentru persoanele care depun efort fizic la locul de muncă), persoane care petrec mult timp la birou (tratament la ceafă şi umeri pentru persoanele care lucrează mult timp în faţa unui monitor), varstnici (confort pentru persoanele în vârstă) etc. Toate detaliile le găsiți pe site (click pe una din legături).

Iar dacă doriți scaune de masaj, accesați link-ul anterior. Gasiți scaune de masaj împotriva durerilor de spate și scaune de masaj terapeutice. Modelele sunt într-o gamă variată, așa încât aveți de unde alege. Folosiți această recomandare dacă vă doriți fotolii și scaune de masaj profesionale.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu