Locuri virtuale ce merită vizitate (I)

duminică, octombrie 12, 2014 11:53
Posted in category IT

Adresa webDe multe ori suntem în căutarea unor informații utile, iar acestea, deși există, se lasă cu greu găsite. De aceea, pentru cititorii fideli ai acestui site, și pentru toți cei care ajung pe acest blog, voi începe prezentarea unei serii cu locuri virtuale în care găsim mai mult decât informații utile și interesante, adică vom găsi și instrumente pentru treburile noastre online. Dacă aș fi cel mai citit blogger din România, alias Zoso, v-aș cere bani pentru a citi continuarea materialului. Glumesc. Dar cum nu sunt, din păcate, tot ce urmează se poate citi gratuit. Așadar, pentru cei interesați de link-uri utile, iată și o primă listă.

 • La legătura https://www.wilsoninfo.com/gifs.html găsiți: decorații pentru sărbători, butoane animate, email-uri personalizate, generator rollover, rollover clipart, flag-uri, diverse imagini, imagini de fundal, generator de ferestre Pop-Up, pagini de tip “Guestbook”, sitemap, contor de vizite.
 • La link-ul https://www.widgeo.net/ găsiți: contor vizite, cu/fără geolocalizare, page rank, ceasuri, animații flash – texte, imagini, sondaje flash (necesită înregistrare), felicitări, efecte foto, mp3 (necesită înregistrare).
 • https://www.bravenet.com/ este locul unde găsiți: butoane, bannere, fonturi, widgets, web tools, HTMP/Java scripts, multe alte aplicații web.

Iar dacă vreți să vă puneți chat pe blogurile voastre, iată câteva locuri unde găsiți așa ceva.

Fiți pe fază, urmează cât de curând partea a doua.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Locuri virtuale ce merită vizitate (I)”

 1. Resurse online esentiale pentru blogul/afacerea/proiectul tau | A șaptea dimensiune says:

  martie 29th, 2015 at 16:48

  […] Locuri virtuale ce merită vizitate (I) […]

 2. Tehnologia în următorii 30 de ani | A șaptea dimensiune says:

  februarie 27th, 2016 at 20:58

  […] Locuri virtuale ce merită vizitate (I) […]

Adauga un comentariu