Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (IV)

sâmbătă, august 29, 2020 15:54
Posted in category Mass-media

ViataLa Sofia, la o conferinţă dedicată OZN-urilor, s-a lansat o monedă cosmică unică, botezată galactos, pentru schimburile comerciale cu extratereştrii. Dar ce ne facem dacă ei sunt obişnuiţi cu plata în natură? Ne lăsăm sau nu ne lăsăm pantalonii jos în galaxie?

În Bulgaria, tot în Bulgaria, fraţilor, parcă în ciuda noastră, ministrul de Interne a avansat ideea ca poliţiştii să meargă la serviciu cu buzunarele cusute. Cu sute de euro?

În Iran cică se construieşte o rachetă secretă care nu poate fi detectată electronic. Totuşi, cuvântul rachetă fiind de genul feminin, putem spune că noua armă iraniană va putea fi recunoscută pentru că, fără îndoială, va avea faţa acoperită cu un văl!

Un artist italian din New York, celebru pentru că a decorat pereţii unei camere cu mozarella, a mai produs o capodoperă: a acoperit un pat cu felii subţiri de prosciutto crudo. Asta e o dovadă clară că arta trece prin stomac!

La Praga, în vitrina unei librării, un scriitor a bătut un record, scriind un roman în 12 ore, după care, în următoarele 12 ore, cartea a fost editată şi tipărită. “Opera” se numeşte Jaguarul zburător şi tema ei a fost aleasă prin tragere la sorţi. Hei, domnu’ scriitor, aţi putea scrie în 12 ore un mic roman intitulat Cum va dispărea PSD-ul?

Un taiwanez de 68 de ani a căzut de la etajul 12 şi a supravieţuit datorită unei prelate, unor fire şi unei maşini pe care a căzut. Spre deosebire de noi, taiwanezul are 12 vieţi în pieptu-i de aramă! (“Academia Caţavencu”, nr. 653/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu