Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XI)

marți, aprilie 13, 2021 7:45
Posted in category Mass-media

Clanul Manda CraiovaS-a descoperit de curând (era 2004 – n.m.) că Saddam Hussein ar avea probleme la prostată. Mare lucru, de parcă nu ştiam că e un prost tată al poporului irakian.

O doamnă din Germania supărată pe soţul său, după o convorbire violentă cu acesta, s-a decis să se răzbune. Cum soţul nu era aproape de ea, s-a repezit la maşina acestuia cu un ciocan. Nu a iertat nimic, nici parbrizul, nici oglinzile, nici roţile, nici caroseria. După ce şi-a consumat furia, femeia s-a uitat la maşină şi şi-a dat seama că, de fapt, vandalizase maşina vecinului. Dragostea e oarbă, dar nici absenţa ei nu e mai brează.

Tot în zona vecinilor rămânem. Unui elveţian i s-a părut că vede o vulpe pe proprietatea sa. Enervat, omul a luat puşca şi a tras. Din păcate, nu a numerit ţinta, ci fundul vecinului său. Şi nu l-a nimerit doar o dată, ci de patru ori. Rănile nu sunt grave, însă ne întrebăm unde e precizia elveţiană.

Revista franceză Voici publică, la pagina de muzică, următorul articol scurt, care nu are nevoie de comentarii: “Vara (2004 – n.m.) avansează, dar după O-Zone, Haiducii, Massimo Gargia, 6-9, Cauet şi atâţia alţii (să se denunţe) se pare că nimeni nu mai scoate o nouă versiune la Dragostea din tei săptămâna asta. Şi asta e o ştire bună.”

Un bărbat din statul american Louisiana, dornic de vorbă, a intrat în discuţii cu un ajutor de şerif despre criminali proşti. După câteva minute, poliţistul a descoperit că din buzunarul din spate al omului ieşea o pungă de plastic. Primind punca de plastic după insistenţe, ofiţerul a descoprit, de fapt, marijuana. Cred că aşa l-au prins şi pe Nica, ăla cu jaful secolului: “Domnul de la SPIR, nu vă supăraţi, ştiţi cumva unde pot să depozitez şi eu pungile astea cu bani?”. (“Academia Caţavencu”, nr. 660/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu