Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XIX)

sâmbătă, iunie 18, 2022 7:53
Posted in category Mass-media

Accident, sotia lui Adrian PaunescuÎn Guatemala, la un campionat de fotbal feminin, o echipă a fost scoasă din joc deoarece jucătoarele erau toate prostituate. Echipa a fost selecţionată din cele 200 de femei care „lucrau” în cartierul de moravuri uşoare al capitalei Guatemalei. Căpitanul echipei, Valeria, susţine că motivul oficial al organizatorilor, acela al cuvintelor obscene pe care îl foloseau fanii echipei, este de fapt o faţadă pentru adevăratul motiv. Ele susţin că vor să îşi exercite dreptul de femei şi de mame fotbaliste. Păi, ideea nu e rea: să se facă şi la noi o echipă de fotbal cu fetele de pe Centură. Măcar aşa nu mai trebuie trimise folcloristele, ci direct echipa de fotbal, pentru impresionarea reprezentanţilor UEFA.

Mechriban Tagijeva, de 29 de ani, din Azerbaidjan, a dat naştere la sextupli, ea fiind anunţată înainte de operaţia de cezariană că va avea patru copii. Cel mai mic a decedat la puţin timp după operaţie, dar restul sunt în stare bună. Se pare că nu sunt decât în jur de 150 de cazuri de sextupli în lume. Poate că pe miracole-anomalii din acestea se baza şi Adrian Năstase când ne-a pus să îi numărăm ouăle.

Un DJ din Moscova a inventat un număr special de telefon pentru femeile care sunt agasate pe ringul de dans. Pentru a scăpa de enervanţii „don Juani de discotecă”, reprezentantele sexului feminin le dau acestora un număr de telefon, zicând că e al lor. La capătul celălalt al firului este un robot care spune „doamna care v-a dat acest număr nu e interesată de dumneavoastră”. Sper să nu primim şi noi, pentru integrarea în UE (era 2004 şi România nu era membră UE – n.m.), acelaşi număr de telefon, cu acelaşi răspuns. („Academia Caţavencu”, nr. 668/2004)

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu