Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XV)

vineri, octombrie 29, 2021 6:32

Rafila, PSDO cubaneză a fost expediată într-un colet poştal extern în Statele Unite, unde a ajuns vie şi nevătămată. Păi, această realitate întăreşte vorba unui banc mai vechi: aşa pot fi trimişi şi oarece copii somalezi în tabără, în parcurile de distracţii din Florida, simplu, prin fax!

Partidul de guvernământ din Ungaria a nominalizat (în 2004 – n.m.) pentru postul de premier un milionar în dolari. Păi, cam târziu, fraţilor, iar v-am luat-o înainte! Acum (în 2004 – n.m.), noi ne-am scos, l-am nominalizat pe al nostru (este vorba de mafiotul PSD-ist Adrian Năstase, multimilionar în dolari – n.m.) şi pentru preşedinţie (la alegerile prezindenţiale din 2004, pierdute în favoarea lui Traian Băsescu – n.m.).

Mark Thatcher, fiul Doamnei de Fier cu acelaşi nume, a fost arestat în Africa de Sud pentru că ar fi organizat o tentativă nereuşită de lovitură de stat în Guineea Ecuatorială, în scopul de a-l da jos pe dictatorul canibal Teodoro Obiang Nguema, autoproclamat Dumnezeu. Partea nasoală este că, dacă va fi extrădat, complotistul va fi servit de către dictator care, în special, se hrăneşte cu testiculele duşmanilor. Ar mai fi o şansă, fiind vorba de fiul Doamnei de Fier, poate că Teodoro îşi va rupe dinţii în testiculele “metalice” ale englezului!

În Brazilia se vor fabrica, în curând (era 2004 – n.m.), primele prezervative ecologice, în sensul că vor fi făcute din latex natural. Partea proastă este că acest latex provine dintr-o pădure care nu a avut de-a face cu sexul, fiind, până nu demult, virgină!

Un pilot finlandez a fost (în 2004 – n.m.) arestat în Marea Britanie înainte de a urca la bordul unui avion de pasageri pe care ar fi trebuit să-l piloteze. Asta pentru că deja luase ceva la bord de când era la sol, iar reflexele deja îi erau în aer!

Şi o scurtă însemnare despre fiul Doamnei de Fier, Margaret Thatcher, amintit şi mai sus.

Lasă-mă, papa, la marea revoluţie

Sindromul de plictiseală Ţiriac junior (prins cu droguri în 2004 – n.m.) loveşte şi la case mai mari. Fiul fostului premier (al UK – n.m.) Margaret Thatcher a fost arestat în Africa de Sud pentru implicarea într-o lovitură de stat care viza Guineea Ecuatorială. Parcă o aud pe biata maică-sa: “Dam’le, m-a exasperat copilul ăsta! L-am luat cu frumosul, i-am explicat: “Măi, mamă, te-nţeleg, şi eu dărâmam regimuri când eram ca tine şi încă ditamai URSS-ul, cu răposatul Reagan, Dumnezeu să-l ierte; da’ pe vremea mea se făcea elegant, nu cu puşcociul şi cu golăneală ca acuma. Numai beţivanul ăla mic a’ lu’ Bush l-a stricat. Eu nu mai am ce să-i fac. Are cincizeci de ani, să facă borş! I-am zis atât: “Măcar să-ţi pui prezervativ când dai loviturile alea de stat în grup şi să găseşti barem unele mai spălate, nu de-alde Guineea Ecuatorială.” (“Academia Caţavencu”, nr. 664/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu