Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XVIII)

luni, aprilie 25, 2022 8:11
Posted in category Mass-media

Eleva insarcinataUn cuplu american de proaspăt căsătoriţi a făcut masa de nuntă la un KFC. La petrecere au participat 26 de apropiaţi şi rude. După ce au semnat actele de căsătorie, tinerii au poposit la KFC-ul oraşului. Acolo au servit pui fript, cartofi prăjiţi, aripioare şi cola! Pentru a fi în ton cu neobişnuita alegere, le propunem să facă luna de miere la McDonald’s şi apoi, dacă e cazul, divorţul la Pizza Hut.

În Austria proprietarul unui azil de bătrâni a închiriat nişte camere ale căminului unei companii de pompe funebre. Camerele închiriate dădeau spre stradă şi compania s-a gândit să-şi facă reclamă punând sicriele în geam. Se pare că primarul (acelaşi cu proprietarul imobilului) a anunţat că va muta compania în camerele din spate. De ce? Măcar aşa bătrânii ştiau o treabă şi presupun că rudele primesc şi discount dacă la înscrierea la azil aleg din timp şi un sicriu.

Tot în Austria, un inginer de 32 de ani a fost dat afară pe motiv că şi-a luat concediu prelungit fără accept din partea superiorilor. De fapt, acesta a fost ţinut prizonier în Irak timp de 13 zile, împreună cu vărul său. Austriacul a fost bătut şi torturat cu şocuri electrice încontinuu de către atacatorii săi, care l-au ameninţat cu arme Kalaşnikov. Ataşaţii austrieci confirmă povestea inginerului şi susţin că au fost de faţă la eliberarea acestuia. Chiar şi cu rănile fizice şi cu mărturiile oficialilor, compania nu vrea să îl ia înapoi pe prizonier. Are dreptate şeful ăstuia. Păi, ce, s-a torturat puţin acasă cu nişte fire de curent, a vorbit în Irak cu nişte prieteni de şpriţ să îl dea dispărut pe-acolo, până ajungea el, şi apoi să îl dea pe mâna autorităţilor cu care oricum era în cârdăşie. („Academia Caţavencu”, nr. 667/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu