Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XVII)

joi, martie 24, 2022 8:25

Votant PSDUn leu a fost găsit într-o toaletă publică în oraşul Nyamhunga din Zimbabwe. Acesta s-a ascuns de localnicii care încercau să-l facă să iasă din oraş. Toate ca toate, da’ un leu în veceu? Poate că sărmanul leu avea şi el dreptatea lui: erau ocupate toate tufişurile din oraş şi, politicos, a vrut să nu facă în stradă.

În Serbia, candidatul Partidului Radical Sârb la alegerile locale are de înfruntat (avea în 2004 – n.m.) încă un obstacol în campanie. Pe fiul său, care pregăteşte o anti-campanie cu numele „Nu votaţi pentru tatăl meu”. Se pare că, oricare ar fi rezultatul alegerilor, între cei doi nu va exista nicio tensiune. Tensiunea va fi între gărzile lor de corp şi asasinii plătiţi de celălalt.

În Chengdu, China de sud-vest, o femeie a căzut de la etajul 5 şi a fost prinsă de soţul ei care stătea pe stradă. Nu se ştie exact cauza căderii, dar se presupune că doamna îl dojenea pe soţ că s-a dus să îşi cumpere ţigări, după o dispută familială. Se mai crede că, de fapt, ea voia să se răzbune pe soţ şi plănuise să îl zdrobească.

Krister Nylander din localitatea suedeză Bollstabruck a primit acasă o amendă de 90 de lire pentru parcare. Şi nu orice fel de parcare, ci parcarea snowmobilului său în luna iunie în localitatea Warwick din Anglia. Amendatul susţine că nici el, nici vehiculul său de zăpadă nu au părăsit Suedia anul acesta (în 2004 – n.m.) şi că, dacă ar fi ieşit din ţară, nu ar fi mers oricum în iune în Anglia, ci ar fi ales Finlanda, unde chiar e zăpadă. Mai aşteptăm amenzi pentru parcarea ilegală pe vârful K2 a iahtului lui Mutu sau, de ce nu, parcarea ilegală a bricului „Mircea” pe Lună! („Academia Caţavencu”, nr. 666/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu