Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XIV)

sâmbătă, iulie 31, 2021 15:53
Posted in category Mass-media

Primavara la rusiSăptămâna trecută (august 2004 – n.m.), organizaţia Greenpeace a înşirat, pe o pânză albastră, mii de peşti morţi chiar în faţă Porţii Brandenburg din (Ia să vedem, unde e Poarta Brandenburg? Da, spuneţi, vă rog. În Berlin. Perfect.) capitala Germaniei, în semn de protest pentru poluarea tot mai accentuată a Mării Nordului. Acest protest a dovedit că, de acum înainte, trei lucruri miros ca peştele, deşi numai unul dintre ele e peştele. Al treilea e politica!

Japonezii de la Seiko Ipson, sătui probabil să tot perfecţioneze imprimantele cu cerneală, au construit un elicopter minuscul, cu masa de 13 grame, care poate zbura 3 minute. Deşi s-au străduit foarte mult, japonezii nu au găsit încă un pilot de încercare pentru acest elicopter. Şi parcă e mai bine aşa, pentru că, Doamne fereşte, dacă se izbeşte aparatul de un bonsai, ce s-ar face pilotul?!

Un australian a fost condamnat la o amendă destul de consistentă pentru că, la un concurs defăşurat într-un bar, a muşcat coada unui şoarece viu. Dar asta e nimic pe lângă celelalte probe ale concursului: declanşarea cu limba a unei curse de şoareci, băutul unei halbe de anşoa şi a uneia de apă de gură, plus înghiţirea, cu paiul, a trei ardei iuţi mărunţiţi şi mâncatul unui pahar cu viermi. Contracandidatul său nu a reuşit să treacă de faza cu coada şoricelului (animalul, nu planta!). Juriul l-a amendat pentru cruzime faţă de animale, deşi, după unele păreri, prin atitudinea faţă de sine însuşi, concurentul a manifestat mai ales cruzime faţă de om! (“Academia Caţavencu”, nr. 663/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu