Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XVI)

sâmbătă, decembrie 11, 2021 14:01
Posted in category Mass-media

Bill GatesO familie din Germania şi-a găsit după 9 ani câinele pierdut. După numărul tatuat pe urechea animalului, un adăpost din Berlin a anunţat stăpânii de miraculoasa descoperire. Deci lucrurile crezute pierdute se pot încă recupera. Astfel, putem spera pentru talentul muzical al lui Adrian Enache, vocea Tinei Turner, poate chiar şi nasul lui Michael Jackson. Din păcate, cred că tot nu putem face nimic pentru părul lui Băsescu sau pentru credibilitatea lui Geoană.

În anumite părţi ale Indiei se încearcă (se încerca în 2004 – n.m.) promulgarea unei legi prin care bărbaţii nu au voie să bea fără acordul scris al soţiilor. Pedeapsa prevăzută de lege este de până la trei ani pentru consumatorii prinşi fără “permis”. Păi, cum îşi mai îneacă omu’ suferinţa şi jumătate din salariu fără să ştie nevasta? Pun pariu că or să existe deja permise în alb, iscălite şi scrise citeţ.

Vietnamezul Vo Hai Dao pretinde că e cea mai scundă persoană din lume la cei 85 de cm ai săi. Se pare că o boală contractată la vârsta de patru ani i-a oprit creşterea şi l-a făcut atât de vulnerabil încât nu putea să facă baie de unul singur. Slujba micuţului este aceea de vânzător de loterie într-un sat de vacanţă. Dacă ar fi fost ţigan, şi-ar fi zis Vo Hai Copilu’ Minune şi ar fi început să “cânte”.

O echipă de filmare din Norvegia care participa la turnarea unui film interzis minorilor a suprins pe casetă un grup de tâlhari înarmaţi care încercau să jefuiască un camion cu bani. Poliţia va introduce caseta lungă de o oră ca probă în procesul intentat răufăcătorilor. Propun ca fiecare film de acest gen făcut până acum să fie verificat în amănunt, poate aşa descoperim şi noi cine l-a omorât pe Kennedy. (“Academia Caţavencu”, nr. 665/2004)

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu