Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXI)

marți, august 16, 2022 17:37
Posted in category Mass-media

Citat Andrei PlesuUrmătoarea eclipsă parţială de soare (cea din octombrie 2004; era „următoarea” la data apariţiei articolului – n.m.) se va termina înainte de a începe. Începutul va fi vizibil, după condiţiile meteorologice, joi, pe 14 octombrie 2004, din zona Chinei, Mongoliei, a Japoniei şi a Siberiei. Sfârşitul triumfător al eclipsei va putea fi văzut de locuitorii părţii de vest a Alaskăi, câteva ore mai târziu. Însă, din cauza poziţiei acesteia pe glob, ultimele clipe ale evenimentului astronomic se vor desfăşura miercuri, 13 octombrie 2004. Ce bine ar fi fost dacă şi comunismul s-ar fi sfârşit înainte de a începe!

Marin Cogev, vânător bulgar, de 55 de ani, care vâna în pădurea din apropierea localităţii Milkovica, a fost surprins şi atacat de un urs de câteva sute de kilograme. Animalul a încercat să îl preseze cu enormele sale membre superioare (folosesc această expresie pentru a nu fi nevoit să scriu cuvântul foarte polivalent labă). Omul a reuşit să îl lovaescă în cap cu patul puştii, trăgând apoi chiar şi un foc de avertisment. Încercând să meargă după urs, el s-a împiedicat, arma i s-a declanşat şi glonţul i-a trecut razant pe lângă tâmplă. Ei, acum credeţi povestea săracului ministru Ilie Sârbu (se povestea în acei ani că socrul mitomanului plagiator Viorel Ponta, Ilie Sârbu, şi-a pierdut un testicul la o vânătoare la care a participat şi mafiotul Adrian Năstase; una dintre variante era aceea că Năstase l-ar fi împuşcat, din greşeală, în testicul pe Ilie Sârbu; altă variantă era aceea cu descărcarea accidentală a armei ministrului de atunci al Agriculturii – n.m.)?

În oraşul Burlington, din statul american Iowa, un psihanalist a avut de plătit o amendă de parcare neregulamentară. Nimic deosebit. Însă se pare că autorităţile au descoperit o substanţă maronie ciudată pe banii folosiţi pentru a achita amenda. Din cercetările ulterioare ale poliţiei, s-a descoprit că erau, de fapt, fecale umane. Omul a spus că e adevărat că a plătit cu bancnote „speciale”, pentru că acestea căzuseră în veceu şi că nu ar fi vrut să arunce banii. El se poate aştepta la o amendă de 50 de doalri şi chiar la 30 de zile de arest. Ce sentinţă de căcat! („Academia Caţavencu”, nr. 670/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu