Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XX)

marți, iulie 19, 2022 15:42
Posted in category Mass-media

Muie PSD!Un profesor din statul american Oklahoma, într-o încercare disperată de a-şi salva căsnicia, a pus doi elevi să pretindă că îi jefuiesc casa pentru a-i snopi în bătaie. Planurile i-au fost dejucate chiar de unul dintre „hoţi”, care a mărturist isprava părinţilor săi, aceştia anunţând ulterior poliţia. Organele poliţieneşti, în cunoştinţă de cauză au detaşat apoi, ca urmare a telefonului, întreaga brigadă împreună cu câini şi maşini, în căutarea „suspectului”. Se pare că profesorul nu a avut noroc nici în dragoste, nici în viaţa de zi cu zi. Mai bine angajau doi puradei. Ăia chiar îi spărgeau casa. Ba ar fi făcut-o şi pe gratis!

Un artist olandez a descoperit în grădina casei sale obiecte de mare valoare artistică, ce datează de peste 400 de ani. După ce descoperirea sa a fost intens televizată, un grup de oficiali a vizitat casa artistului. Se pare că aceştia erau mai interesaţi de mica baracă din spatele curţii, construită „ilegal”. Gerd Jan Roos, descoperitorul, a hotărât să îngroape la loc artefactele şi s-a jurat că, atât cât va trăi, nici un specialist nu va avea voie să intre în grădina lui. Păi, vezi ce naşpa e să nu fii român? Păi, la noi dădeai şpaga şi îţi făceau ei aviz de construcţie.

În oraşul Atascaderos din Mexic se duce o campanie dură de înrolare a pisicilor. Pentru a combate invazia şoarecilor, autorităţile roagă familiile să îşi doneze pisicile pentru această armată salvatoare. Aşteptăm ca pisicile să depună jurământul. Şi apoi să-l îngroape, cum le e obiceiul. („Academia Caţavencu”, nr. 669/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu