Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XXXVII)

vineri, februarie 2, 2024 19:38
Posted in category Mass-media

A. Papahagi, rusiiCe se mai întâmpla pe Terra, în luna februarie a anului 2005, citim mai jos.

Un primar din Columbia s-a împuşcat singur în fund. Bineînţeles că neintenţionat. Rafael Augusto Galan, primar al oraşului Ramiquiri, însoţea un grup religios într-un pelerinaj la un lăcaş de cult, când l-a apucat durerea de burtă. Acesta a intrat într-un magazin şi a întrebat dacă poate să folosească toaleta. După aceasta, angajaţii nu au mai auzit decât un foc de armă. Se pare că pistolul edilului s-a descărcat şi l-a atins în dos. Primarul a avut nevoie de multă îngrijire, dar acum este recuperat total. Să fi fost voia Domnului sau prostia omului, care nu a pus piedica pistolului? Bine că n-a avut şi-o grenadă la el, că vă daţi seama ce ar fi ieşit când ar fi vrut să tragă şi ar fi tras de ce nu trebuia.

Richard Griffiths, de 23 de ani, din Swansea, a descoperit că deţine o putere supranaturală. Aceea de a trimite SMS-uri în somn. După spusele sale, trimisul de SMS a devenit o a doua natură. Foarte interesant este faptul că mesajele scrise sunt „de la subconştient”, deoarece unul dintre ele a fost trimis unei prietene, cerând ajutor. Aceasta l-a sunat şi a aflat că avusese un coşmar. Medicii spun că nu au mai auzit de aşa ceva, dar că se poate să existe o asemenea boală. Păi, aşa se explică şi cazul SMS-ului către Rocsana Marcu de la Adrian Mutu. Nu el te-a înjurat şi te-a făcut grasă, dragă Rocsana, ci subconştientul lui, în timp ce el dormea cu Diana Cordeanu. („Academia Caţavencu”, nr. 686/2005)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu