Lupul în haine de oaie

joi, noiembrie 27, 2008 17:47

Liviu Dragnea si Victor PontaPentru cei care-au uitat, PSD-ul apare în România pe filiera PCR – FSN – FDSN – PDSR – PSD. Văzând promisiunile acestor “imaculaţi” politicieni ai partidului baronilor locali şi corupţiei, care a speriat o ţară întreagă şi chiar o lume, te apucă râsul.

Pentru ei, cei care-au furat ca-n codru şi se ascund în spatele imunităţii parlamentare, nu există lege. Au transformat România în ţara fărădelegii, în ţara asistaţilor sociali, considerându-ne pe toţi nişte incapabili, deoarece n-am putut fura cât au furat ei.

Aşa cum Elena Ceauşescu nutrea un dispreţ profund pentru “nesătuii” care formau cozi interminabile la magazinele alimentare, tot aşa lui Adrian Năstase gloata nu-i spune nimic, din moment ce şi-a permis să încalece bugetul ţării, pe care nu electoratul asistat social al PSD-ului îl alimentează cu bani, ci clasa de mijloc care l-a debarcat în 2004 pe Năstase Adrian. Iar din acest buget public alimenta baronii locali, deci corupţia la nivel naţional.

Să nu uităm că sărăcia este efectul, iar corupţia cauza. Votând partidul corupţilor din România, vom trăi din firimiturile viitorilor baroni locali şi vom respecta legi pe care ei, pesediştii “cinstiţi”, nu le-au respectat niciodată.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Lupul în haine de oaie”

 1. OLTEANU ALY says:

  septembrie 14th, 2012 at 21:15

  -ca persoane fizice noi ne am intretinut si alti ne intretin in acte ,dosare si domicili la comanda celor care au ramas pina in prezent cu mina foarte lunga prin toate institutiile si toate familile; -cind a-ti preluat puterea in statu roman pe cei mai multi dintre noi ,nu ne -ati scos de sub fosta autoritate si admnistratie a fostului regim activ pina in prezent sunt cetateni lucrati la fel si proba ca pe timpul celor care au facut si fac politie politica dispusi sa faca rau din niste interese cu cei din institutii; -categoriile superioare cu niste origini sanatoase incalca grosolan drepturile omului inclusiv la viata cu cei mai scoliti in drept in defavoarea victimilor;

 2. OLTEANU ALY says:

  septembrie 14th, 2012 at 21:23

  -pe tov.constandin dobrescu de la paza si dezordine are concursu si sprijinul dumneavoastra,a domnului ion priotesa si alte persoane influente care vor sa faca asistati social din cei de la care se acapareaza prin niste legi ce favorizeaza tot pe cei care au torsinat si noi nascuti,m8inori,adolescenti pina au devenit adulti si le au preluat si familiile pina in prezent 2012; -in romania nu exista stat de drept care sa condamne abuzurile si crimele fostilor activi pina in prezent;

 3. OLTEANU ALY says:

  decembrie 22nd, 2014 at 17:24

  -rusineee tov.mircea geoana prin pt. ca prin america a-ti promovat cred in mod sigur niste afaceri necurate pt.mititelu in cirdasie cu o gramada de grupari criminale organizate din care a facut parte si tov.fost colonel constandin dobrescu, ghe.bica,si toata mafia lor,nicoleta miulescu ,cimeno ,rodica tenea,dana tomita si toata mafia lui gagiatu ,gigea petre ,ANTONIE SOLOMON ,VACARIU ION SI ALTI DESTUI DE MULTI ,LISTA FIND PREA LUNGA;

 4. Parlamentar PSD în “slujba poporului” | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2015 at 10:16

  […] Lupul în haine de oaie […]

 5. Limba română nu-i pentru “valorile” pesedeului | A șaptea dimensiune says:

  august 6th, 2015 at 9:12

  […] Lupul în haine de oaie […]

 6. Un pesedist încalcă legea – pleonasm evident (VII) | A șaptea dimensiune says:

  august 7th, 2015 at 10:22

  […] Lupul în haine de oaie […]

 7. TVR-ul, vaca de muls a politicienilor de rahat | A șaptea dimensiune says:

  mai 31st, 2016 at 22:26

  […] Lupul în haine de oaie […]

 8. Greşelile, care se uită, se repetă (II) | A șaptea dimensiune says:

  iunie 1st, 2016 at 15:44

  […] Lupul în haine de oaie […]

Adauga un comentariu