Manequeen.ro, un altfel de videochat pentru tine

miercuri, noiembrie 11, 2015 19:30
Posted in category Diverse

ManequeenManequeen.ro este cea mai bună alegere dacă vrei să lucrezi într-un studio de videochat

Dacă vrei să faci parte din echipa celui mai bun studio de videochat din București, nu ezita să intri pe site-ul manequeen.ro, acolo unde găsești informatii complete despre un studio de videochat în care toată lumea este prietenoasă și amabilă cu tine, în care angajarea este o experiență usoară și plăcută, în care procedurile de angajare sunt simple, rapide și eficiente, în care te vei convinge cu ochii tăi cât de frumos și de elegant este studioul Manequeen.

Valorile studioului de videochat românesc Manequeen

Dacă dorești să te angajezi la studioul Manequeen, trebuie să știi că cei de acolo se ghidează după câteva lucruri simple și clare, precum:

 • Respectul absolut
  Te vei simti, și vei fi, respectată, înțeleasă și ocrotită.
 • Succes după merite
  La Manequeen, fiecare angajat sau colaborator are câștiguri după eforturile și abilitățile sale.
 • Calitate umană
  Mai presus de frumusețea modelului ce urmează a fi angajat la Manequeen, stau calitățile umane ale persoanei, precum seriozitatea, respectul și bunătatea.
 • Încurajare continuă
  Vei fi susținută continuu, inclusiv prin cursuri de formare, vei afla mereu noi trucuri și secrete, astfel încât job-ul tău la Manequeen să fie o poveste de succes.
 • Vei fi un model uman pentru colegele tale din studio
  Dacă ai idei bune și sfaturi utile, acestea vor fi ascultate și puse în practică, adică cei din jur vor învăța de la tine, nu numai tu de la ei.
 • Vei fi protejată 100%
  Vei lucra în mod legal și vei beneficia de toate drepturile ce decurg dintr-un contract de muncă. Identitatea ta va fi protejată, jobul tău se va desfășura în deplină siguranță, adică vei fi protejată și fizic 100%.
 • Vei avea câștiguri financiare substanțiale
  Vei fi o persoană independentă, liberă, îți vei face prieteni noi, vei simți în fiecare moment bucuria de a trăi.
 • Vei lucra într-un mediu de o eleganță desăvârșită
  La Manequeen vei intra într-o lume a eleganței în toate sensurile. De la eleganța decorurilor la felul de a fi și a vorbi a colegelor din studio. Vei beneficia de bonusuri ce au legătură cu lumea modei, o lume a eleganței prin definiție.

Câștiguri între 1000 $ și 1500 $ pe lună, plus comisioane generoase

Un model de videochat la Manequeen are avantaje financiare excelente. Poți câștiga sume importante de bani lunar, plus alte premii și comisioane. La Manequeen, studioul eleganței absolute valoarea ta va fi apreciată și te vei bucura de toate avantajele unui job la care merită să aplici.

Mai sus, sunt doar o parte din argumentele care fac din Manequeen unul din cele mai căutate și apreciate studiouri de videochat din România.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Manequeen.ro, un altfel de videochat pentru tine”

 1. Angajari videochat says:

  decembrie 10th, 2015 at 14:35

  Meseria de model de videochat este destul de incriminata in Romania, din cauza mentalitatilor, insa incet-incet lumea isi va da seama ca este un job ca oricare altul, care implica intr-adevar o parte de nuditate.

 2. Videochat says:

  aprilie 19th, 2017 at 21:01

  Videochatul nu mai este un subiect tabu in Romania, ce bine! Citesc din ce in ce mai multe articole foarte documentate pe acest subiect, iar asta ma bucura foarte mult!

 3. Nicol says:

  februarie 12th, 2018 at 16:21

  Genul acesta te articole sporesc increderea celor care isi doresc sa intre in domeniul videochatului.

 4. Angajari videochat says:

  februarie 25th, 2018 at 19:35

  Este bine sa vezi ca exista multa informatie pentru acest domeniu, pentru ca asta ofera credibilitate celor care isi doresc sa activeze in acest domeniu. Iar pana la urma nu ar trebui sa mai existe atata septicism cu privire la videochat.

Adauga un comentariu