miradex.ro, dacă vrei o firmă cu experiență în exploatarea și prelucrarea lemnului

joi, noiembrie 13, 2014 20:05
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPoate unii dintre cititorii acestui blog sunt interesați de o firmă specializată în exploatarea și prelucrarea lemnului. Pentru ei, dar nu numai, iată o prezentare, pe scurt, a unei astfel de firme. Se numește miradex și este specializată în producerea de componente și subansambluri dedicate construcțiilor din lemn, cum ar fi: ferme industrializate cu placi multicui pentru acoperisuri, plansee prefabricate din lemn, panouri prefabricate tip ‘sandwich’ pentru case din lemn, elemente dulgheresti pentru sarpante.

Firma oferă un pachet complet de servicii, ce include, pe lângă producerea de componente și subansambluri, și: proiectare de rezistenta, montaj cu echipa specializata, consultanta la montaj, tratament lemn. Toate structurile sunt calculate si verificate pe soft-uri de specialitate, iar desenele și calculele sunt pregătite în conformitate cu cerințele celui care comandă lucrarea.

Sunt utilizate noi tehnologii de prefabricate, care ofera avantaje nete in comparatie cu structurile dulgheresti din capriori. Iată câteva din aceste avantaje: consum redus de lemn (pana la 40% fata de structura traditionala); punere in opera foarte usoara; acuratete in realizarea detaliilor; deschideri foarte mari (30m); calcul structural conform Eurocod 5 Lemn.

Cu aceste tehnologii de ultimă generație sunt realizate următoarele proiecte: pereți prefabricați din lemn (vedeți și imaginea de mai jos), planșee industrializate din lemn, sarpante, proiecte hale, proiecte mansarde, hale industriale agricole, mansarde. Pe lângă acestea, mai sunt realizate și alte produse din lemn: garduri, foisoare, casute, artizanat. Sunt oferite kit-uri complete de structuri din lemn pentru case, sarpante, mansarde, hale, foisoare, pergole, terase.

Sistemul de ferme prefabricate pentru constructori oferă următoarele avantaje: economie de material – folosind cu pana la 40% mai putin lemn decat in sistemul dulgheresc (traditional); reducerea costurilor cu forta de munca pe santier (manipulare usoara, eliminarea imbinarilor dulgheresti pe santier; nu necesita dulgheri calificati); eliminarea deseurilor pe santier, datorita gradului ridicat de prefabricare; ridicarea rapida a structurii de acoperis / mansarda permite trecerea la alta categorie de lucrari – oferindu-va o finalizare mai rapida a proiectului; economie de spatiu pe santier – eliminand zonele depozitului de cherestea si a zonei de dulgherie; nivel de precizie ridicat prin proiectare conform cerintelor santierului; consultanta la montaj si proiect tehnic de rezistenta; reducerea masiva a costurilor comparativ cu alternativele traditionale ca urmare a reducerii de materii prime pe santier si a timpului de montaj pentru finalizarea proiectului.

Pentru alte informații referitoare la serviciile oferite și avantajele tehnologiei de ultimă generație, intrați pe site (click pe link-ul anterior). Acolo veți găsi și toate datele de contact, dacă vreți să comandați un proiect pentru firma sau locuința dumneavoastră. Să reținem adresa uneia din cele mai bune firme din România în domeniul exploatării și prelucrării lemnului, dacă vrem o construcție din lemn demnă de timpurile de azi.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu