Monstrul Stalin

vineri, noiembrie 21, 2008 8:57
Posted in category Basarabia, Educatie, Istorie

Lenin si StalinNimeni nu era ucis in URSS ca sa nu-si mai spuna estonian sau armean. Romanii insa erau ucisi ca sa nu-si mai zica romani.

Chiar si etniile deportate in masa, cum ar fi tatarii sau cecenii, nu erau ucisi fiindca isi spuneau tatari sau ceceni, ci fiindca Stalin i-a “judecat” colectiv pentru pretinsa sustinere a lui Hitler.

Asa crimele lui Stalin impotriva umanitatii, realizate chiar sub ochii tribunalului de la Nurenberg, demonstreaza ca ambitia lui Stalin era de a-i face co-partasi la crimele sale si pe Sir Winston Churchill si pe mister Franklin Roosevelt, care stiau de existenta genocidului comunist, mai strasnic decat cel nazist, dar taceau.

Cum a fost “organizat” genocidul prin foamete contra poporului roman din Basarabia si Bucovina? Simplu, comisarii au maturat in toamna anului 1946 toate produsele alimentare din podurile si hambarele cetatenilor. Absolut tot, pana la ultimul graunte. Si exista mii si mii de marturii in acest sens.

Nu importa ca erai avut (adica culac) sau sarac. Puteai sa ai in familie si 14 copii – nu erai crutat. Antropoizii comunisti, alesi de Stalin din cei mai intunecati si mai agramati oameni, nu aveau absolut nici o jele fata de “romani”. Cine se opunea era imediat impuscat sau trimis in Gulag (la o moarte inca si mai chinuitoare). Cine incerca sa fuga peste hotare, adica in Romania, era prins si impuscat sau trimis in Gulag.

Si mai tragic – cine reusea si trecea hotarul in Romania era prins de bolsevicii romani si “repatriat” pentru a fi impuscat sau trimis in Gulag. Ba chiar si basarabenii care reusisera sa fuga inainte de 23 august 1944 erau haituiti in Romania, arestati si “repatriati” in URSS, unde erau impuscati sau trimisi in Gulag. Nu a fost iertat nici macar Pantilimon Halipa, patriarhul Marii Uniri de la 1918…

Dar oamenii fugeau de foamete si in alte regiuni ale URSS, mai ales in Siberia si la nordul departat. Si Valeriu Pasat demonstreaza in cartea citata mai sus ca in garile Basarabiei se adunau zilnic pentru acel exod zeci de mii de oameni, haituiti si acestia de comisarii lui Stalin.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Monstrul Stalin”

 1. Voronin (cioara) si tinerii din Basarabia | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 24th, 2014 at 20:36

  […] Monstrul Stalin […]

 2. Eu sunt ocupantul rus si ma doare-n fund de viata si drepturile tale | A șaptea dimensiune says:

  martie 8th, 2015 at 15:25

  […] Monstrul Stalin […]

 3. Cine regretă imperiul roşu? | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2015 at 13:55

  […] Monstrul Stalin […]

 4. Să fim mămăligari până la capăt | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2015 at 14:00

  […] Monstrul Stalin […]

 5. KGB-ul a continuat si dupa ’89 inlantuirea Romaniei in colhozul rusesc | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2015 at 18:51

  […] Monstrul Stalin […]

 6. Putin a fost, este şi va fi un KGB-ist | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2015 at 18:53

  […] Monstrul Stalin […]

 7. Cultul lui Stalin in Romania | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2015 at 16:12

  […] Monstrul Stalin […]

 8. Dimensiunea genocidului sovietic: 62 de milioane de oameni asasinati | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2015 at 20:17

  […] Monstrul Stalin […]

 9. 16 decembrie 1989 – la Timisoara incepea Revolutia anticomunista | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 9th, 2016 at 19:30

  […] Monstrul Stalin […]

 10. Cel ce se plimba cu renii, Nicolae Mavrogheni | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 8th, 2018 at 15:40

  […] Monstrul Stalin […]

Adauga un comentariu