Nu le cere prietenilor utilaje pentru constructii, ci inchiriaza-le!

luni, martie 2, 2020 7:05
Posted in category Diverse

BetonieraMesterii lasasera la mine betoniera, cand a venit vecina sa ma roage sa o imprumut, ca nu „mananca din ea”, promitandu-mi solemn ca baietii nu vor afla niciodata. Ce facea cu ea? Pregatea betonul pentru podisca din fata casei si pentru santul pe care trebuia sa se scurga apa, cand ploua mult si venea mare de pe coaste.

Eram la mijloc si nu stiam cum sa ies din aceasta situatie, fiindca nu doream sa supar constructorii care avusesera incredere in mine si isi lasasera utilajele in curte mea, nici sa ma supar cu vecina, care era foarte pretentioasa si suparacioasa. Atunci, mama a avut o idee geniala.

-Ii sun pe baieti, vecina, fiindca betoniera nu prea mergea nici la ei. Are un dichis si nu vreau sa patiti ceva din cauza ei. Ii sun si ti-i dau la telefon, sa le ceri lor betoniera. Daca ar fi a mea, ti-as da-o cu toata inima!

Mesterii care lucrau la noi au refuzat-o pe vecina, fiindca utilajul in cauza curenta, deoarece nu era complet izolat, de aceea nu trebuia atins in timpul functionarii, in plus si pornea greu.

Nu stiu ce a inteles vecina, dar a parut ca nu s-a suparat, iar noi am iesit cu bine din situatie.

Este posibil ca mesterii sa nu fi vrut sa imprumute betoniera si era dreptul lor sa faca acest lucru, mai ales ca fara ea nu ar fi putut sa mai lucreze asa de mult.

Tocmai de aceea nu insistati ca prietenii sa va imprumute masini, utilaje si scule de valoare, in mod special, daca nu doriti sa stricati prietenia cu ei.

Este adevarat ca se lucreaza mult mai usor cu betoniera si cu roaba mecanizata, cand torni o aleea in curte sau cand torni stalpii de beton pentru gardul metalic, dar nu uita ca in prezent se pot inchiria utilaje pentru constructii.

Betoniera poate pregati materialul pe banda rulanta, iar daca lucreaza mai multi mesteri, aleea poate fi turnata intr-o zi. Cu 60 de lei poti folosi betoniera o zi intreaga, iar daca ai nevoie de ea o saptamana, achiti 300 de lei. Este mult mai rezonabil sa procedezi in acest fel, decat sa cumperi utilajele care sunt scumpe sau sa insisti sa ti le imprumute prietenii.

Imagineaza-ti cat de rau ar fi sa iei betoniera de la cel mai bun prieten si dupa ce o folosesti sa se strice! Ce faci, daca si el este cu casa in constructie? Pentru tine nu te-ai invrednicit sa cumperi una, dar lui va trebui sa ii iei in locul celei pe care i-ai stricat-o!

Inainte de a incepe lucrarile, intra pe site-ul firmei si analizeaza ce utilaje poti inchiria, sa achiti cat mai putin! Daca te pricepi este si pacat sa nu recurgi la acesta solutie si procedand in acest mod vei plati numai materialele, transportul acestora la domiciliu si chiria pentru utilaje si echipamente.

De la firma Sculedeinchiriat.ro poti inchiria unelte pentru tot ceea ce se face intr-o gospodarie:

  • pentru intretinerea gazonului si a gradinii
  • pentru lucratul la inaltime, cum ar fi daramarea acoperisului vechi si inlocuirea acestuia cu unul nou
  • demolari de constructii si pavaje
  • lucrari de constructie, slefuirea tavanelor, vopsitul tamplariei sau a partilor metalice ale casei.

Cine are casa inalta stie cat este de greu sa se urce cineva pe acoperis sa mature cosurile sau sa inlocuiasca foile de tabla sparte sau ruginite.

De la Sculedeinchiriat.ro se pot inchiria schele usoare si sigure care permit lucrul la inaltime. Tot aceste schele ajuta si la lucrari efectuate pe pomii foarte inalti.

O alta veste buna se refera la livrarea acestor masini si echipamente la domiciliu, sa se faca economie de timp. Asa ca motocositoarea este adusa acasa si tot ce ai de facut este sa intri neintarziat in zonele cu iarba inalta sau stufaris si sa cureti locul.

Exista utilaje de prasit, de ingaurit, de sapat pamantul si de spart betonul vechi sau crapat, pentru a pregati terenul in vedearea amplasarii noii constructii pe el.

Totul se face repede si bine mecanizat, iar sumele percepute pentru inchiriere sunt modice.

La fel de utile sunt si generatoarele pe care le puteti solicita in urmatoarele situatii:

  • anuntarea unei avarii serioase in zona in care locuiti.In prezent suntem dependenti de energie electrica la fel cum suntem de apa, de aer si de hrana.
  • petrecerea unor zile de concediu intr-o cabana amplasata intr-un loc complet izolat.
  • efectuarea de lucrari la o casa care nu este inca racordata la electricitate.

Mai intai solicitati consultanta gratuita, apoi plasati cererile de inchiriere, sa demarati cat mai rapid lucrarile. Sculedeinchiriat.ro este alaturi de voi de la inceput pana la sfarsit. Aceasta firma incurajeaza spiritul gospodaresc si ajuta la inflorirea tarii noastre.

Inchirierea este cea mai eficienta metoda, cand avem nevoie de utilaje costisitoare, pe care prietenii nu se indura sa le imprumute.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu