Victor Ponta, un boschetar al politicii românești

miercuri, iulie 16, 2014 14:13

Victor PontaVotat de ciobanii cu 7 clase, sau chiar mai puține, de țiganii analfabeți, care nu au lege și Dumnezeu, de așa-zișii (de)formatori de generații, adică profesori și învățători încadrabili în categoriile de mai sus, de funcționari publici ineficienți și care sug din greu de la un stat tot mai bolnav, de pensionari care nu înțeleg de ce au pensii mici, în timp ce nepoții o freacă prin cluburi și baruri, de șmenari care speră să le meargă treburile și de multe alte gunoaie ale unei societăți îndobitocite, mai ales de tembeliziunile mogulilor, Viorel Ponta este o caricatură de politician, care ar stârni hohote de râs în orice țară cu minimă normalitate. Nu poți accepta un asemenea jeg uman doar din ură față de Traian Băsescu. Manipularea este singurul reazăm al acestui maimuțoi numit Victor Ponta. Antena 3 și România TV sunt cele două mâini stângi ale mitomanului. Ele își continuă, seară de seară, munca de a spăla creierele celor care se uită la așa ceva. Aceste creiere, unele destul de goale, sunt îndreptate într-o singură direcție: ură față de Președintele României. Se speră, probabil, că, prin ricoșeu, dacă-l urăști pe Băsescu s-ar putea să-ți placă Ponta. E un raționament de doi bani, dar se pare că funcționează. Și dacă tot s-a practicat adunarea în ultima vreme, vă prezint și eu una, din care vom afla că, indiferent de ar face acest gunoi numit Victor Ponta, va ieși președinte. Îmi doresc să mă înșel.

5 milioane pensionari + 7 milioane asistați social = 12 milioane. 75 % dintre ei dacă se prezintă la vot, iar din cei care se prezintă la vot 75% îl votează pe Ponta = peste 6 milioane de voturi, mai mult decât suficient pentru a ajunge președinte. Doar nu vă imaginați că pensionarul sau asistatul social va vota pentru muncă, eficiență, organizare, adică pentru dreapta românească.

Iată și un fragment dintr-un material intitulat Când un boschetar ajunge prim ministru…, material scris de Angela Tocila.

După bâlbe, curățat scame imaginare, ochi dați peste cap, priviri în tavan și câteva obrăznicii specifice acestei primate, Victor Ponta a spus că ”Lăsați, România se descurcă”, samavolnicia supremă, un enunț impertinent chiar și venind de la Ponta. România se descurcă foarte bine cocoșată de taxe, cu salarii de mizerie, cu o clasă politică de Comuna Primitivă, cu hoți și evazioniști ”la greu” (marcă înregistrată Ioana Petrescu). România se descurcă să-și hrănească bine baronii și oligarhii de care nu mai scapă de 25 de ani. România se descurcă foarte bine cu o loază nesimțită și nepricepută în fruntea guvernului. Fuck MTO, oricum el nici nu auzise până ieri ce e MTO-ul ăla, dacă se colorează sau se bagă-n gură, dacă se mănâncă sau se bea, dovadă perplexitatea cu care a primit informația de la președinte ”Avem și MTO-ul…”. ”Poftiți???” a bâiguit uluit, Ponta. Imaginea habarnismului personificat o găsiți în înregistrarea consultărilor.

Cum spuneam, nu ne-am făcut iluzii în ceea ce privește competența primului ministru, nici în cea a vreunui membru al cabinetului său dar nici în cele mai negre coșmaruri nu ne-am fi închipuit că e atât de praf. N-ar fi nicio problemă dacă ar fi praf în gara din Paris, pe terenul de baschet sau uitându-se la Plușica dar pe mâna acestui idiot sunt banii noștri, viața noastră, viitorul nostru. Și vrea să fie președinte, nu de alta dar încă nu l-au cunoscut toți șefii de state și n-a terminat încă să ne facă de râs pe tot mapamondul. Nici n-a băgat țara încă în faliment.

În final, Ioana Petrescu, repetă după mine: Eu investesc, el investește, ei investesc. Nu e nici ”investește”, nici ”investează”. Marș înapoi la școală, loază! Nu, nu la Harvard, la școala generală…

Update

Daca tot se intreaba oamenii cine-l sustine pe un asemenea Pacalici, raspunsul este simplu: o mare parte din cei 5 milioane de pensionari, ce mananca Antena 3 si Romania TV pe paine (oricum nu au alta preocupare, iar cei mai multi dintre ei au creierele spalate de dictatura comunista) si marea majoritate a celor 7 milioane de asistati social, care prefera sa intinda mana dupa ajutoare decat sa invete si sa practice o meserie. Iar cei, sa zicem, 4 milioane de angajati, din care 1 milion si ceva sunt bugetari, adica majoritatea sunt de partea lui Ponta, au ajuns sclavii pensionarilor si asistatilor sociali. Pentru ei muncim si platim jde mii de taxe si impozite. Pentru a schimba situatia ar putea interveni romanii din afara, prin votul lor, cei care nu depind de pomenile lui Ponta. Dar, in acest caz, intervine masina PeSeDista de facut legi pentru ei, adica de limitat influenta votului celor din afara, cateva milioane, totusi. Trebuie sa-i multumim lui Crin Antonescu, “Cacarau de la Isaccea”, cel care ne-a adus pe cap PeSeDismul, prin USL, de care nu vom scapa curand. Poate doar printr-o revolutie, ca cea din Ucraina, Ponta si gasca sa ar putea fi indepartati. Prin vot, mai ales cu PeSeDistii la butoane, nicio sansa. (Comentariu postat de subsemnatul la link-ul https://dan-blog.ro/victor-ponta-si-ioana-petrescu-ministrul-finantelor.html)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

19 Responses to “Victor Ponta, un boschetar al politicii românești”

 1. stroe vasilica says:

  septembrie 24th, 2014 at 10:56

  boschetarii politicii falimentare si furaciune,ROMANESTI!!!
  :(( :(( :(( :(( :(( :(( :d

 2. Pensionar says:

  octombrie 22nd, 2014 at 13:53

  De acord, Ponta e asa cum spuneti, dar nimeni si nimic nu va da dreptul sa-i jigniti in bloc pe toti pensionarii.

 3. DAN says:

  octombrie 22nd, 2014 at 17:14

  Parca s-a mai vehiculat f.f.frecvent cifra asta de 7 milioane[cumva la un recent referendum ?] Uite cum se leaga lucrurile ! E de ras daca n-ar fi de plans :) :(

 4. Mitomanul Ponta a îndatorat extern România cu peste 8 miliarde de euro says:

  octombrie 29th, 2014 at 19:53

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 5. Încă o epistolă adresată tovarășului Ponta | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 25th, 2014 at 19:44

  […] încalci legile țării în halul în care au fost încălcate de către aceste vierme roșu numit Viorel Ponta, faci pușcărie la greu. Nu poți să-ți bați joc într-un asemenea hal de românii care […]

 6. Ce ne recita zi de zi mitomanul Ponta: Basescu e de vina | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 18th, 2015 at 19:27

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 7. Natalie Ester: Ponta, citeaz-o pe mă-ta mare, bunicuța Iliescu, nu pe Ion Rațiu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 31st, 2015 at 21:08

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 8. Cum a furat familia lui Victor Ponta statul roman | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 22nd, 2015 at 19:51

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 9. Adevaratele realizari ale Guvernului Victor Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  mai 9th, 2015 at 13:58

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 10. Ducu says:

  iunie 14th, 2015 at 13:16

  Atata timp cat educatia este la coada societati romanesti sa nu ne miram de politicienii,,made ciuma-rosie” al carei produs de marca este ,,Victor-Viorel- Ponta” urmasul de ,,nadejde alui ILICI si NASTASE”, politician pus pe capatuiala pri furt incepand de la studii pana la functiile politice. Lipsa de educatie da societati prostime. Vorba lui Lapusneanu : prosti da multi”  !!! Trist dar adevarat.

 11. Nu Ponta, nu un președinte pentru pușcăriași | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2015 at 9:04

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 12. Ponta, creștinul-ortodox model: căsătorit, dar în pat cu amanta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2015 at 14:26

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 13. Cum a condamnat mitomanul Ponta Romania la subdezvoltare | A șaptea dimensiune says:

  iulie 13th, 2015 at 13:31

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 14. Logica de prostan a lui Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 16:50

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 15. De ce nu mă miră că Ponta are 40% | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 27th, 2015 at 13:33

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 16. De ce Ponta vrea, din nou, sa i-o sugem | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 3rd, 2015 at 8:20

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 17. PSD-iștii, cei mai mari latifundiari din România | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2016 at 20:23

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 18. Jegurile PeSeDiste fac praf valorile europene în România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2016 at 8:30

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

 19. Cum i-a făcut limbricul roşu Viorel Ponta, la buzunar, pe profesorii navetişti | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 28th, 2019 at 7:32

  […] Victor Ponta, un boschetar al politicii românești […]

Adauga un comentariu