O alta realizare PSD + Puie Monta: Oltchim se vinde la fier vechi

luni, februarie 9, 2015 20:32

Victor PontaCe vedem noi seară de seară la Latrina 3 și RoHotia TV? Flegme la adresa adversarilor lui Ghiță PSD și Felix Voiculescu

Nimic despre dramele celor rămași pe drumuri, în Vâlcea sau Gorj. Așa ceva nu există pentru slugile lui Felix Voiculescu sau Ghiță PSD. Nu contează că cei numiți de PSD aduc, prin jaf, mii de oameni la disperare. Vă mai amintiți de marea echipă de handbal feminin, ce făcea furori în Europa? A trebuit să ajungă Puie Monta premier ca să dispară această legendă a handbalului feminin românesc, odată cu combinatul. Hai, ciobani și țigani din România, continuați să votați mafioții PSD-iști și veți pierde și ultimele rămășite industriale din România. Haita PSD-istă nu se va opri până nu va rade tot în România. Au început în 1990 și vor termina în câțiva ani.

Oltchim se vinde la fier vechi

Dovezi covârşitoare că Oltchim se vinde fier vechi. După a doua încercare ratată de privatizare a combinatului chimic Oltchim, atât salariaţii, cât şi cei disponibilizaţi nu mai au nicio speranţă că ceea ce a fost odată perla chimiei româneşti nu va ajunge la fier vechi. De fapt, încet, încet din combinat dispar utilaje, ba chiar secţii întregi, iar totul se face cu girul managerilor care s-au perindat pe la conducerea societăţii după ce fostul manager Constantin Roibu a fost înlăturat.

Citeste si articolele:

Ati vazut asa ceva la Latrina 3 sau RoHotia TV? Nu. Se intampla pe 5 februarie 2015. Cateva mii de romani nu conteaza. Conteaza insa cateva zeci de tigani, platiti de PSD, pentru a striga impotriva impotriva Presedintelui Romaniei, Traian Basescu la acea vreme. PSD-isti, sunteti o haita de mafioti si hoti de ati distrus aceasta tara, pe care ati guvernat-o vreme de 15 ani.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “O alta realizare PSD + Puie Monta: Oltchim se vinde la fier vechi”

 1. Mafia padurilor din Romania are sigla PSD | A șaptea dimensiune says:

  mai 17th, 2015 at 20:43

  […] O alta realizare PSD + Puie Monta: Oltchim se vinde la fier vechi […]

 2. Cum au ajuns spagile de la SCHWEIGHOFER in campania electorala a PSD si PNL (2012) | A șaptea dimensiune says:

  mai 19th, 2015 at 18:03

  […] O alta realizare PSD + Puie Monta: Oltchim se vinde la fier vechi […]

 3. Cu fata cununata de Oprea, deputatul mafiot Nutu Fonta taie toate padurile Maramuresului | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 22nd, 2016 at 11:18

  […] O alta realizare PSD + Puie Monta: Oltchim se vinde la fier vechi […]

Adauga un comentariu