Ce ne recită zi de zi mitomanul Ponta: „Băsescu e de vină”

duminică, ianuarie 18, 2015 19:26

Viorel PontaCum să furi 500 de milioane de dolari și Băsescu să fie de vină

Îmi amintesc o fază de cascadorii râsului, dacă nu ar fi de plâns, de prin vara lui 2014, atunci când mitomanul plagiator Viorel Ponta își anunța intenția de a candida la alegerile prezidențiale. O învățătoare, sau profesoară, de prin Oltenia, parcă, întrebată fiind ce crede despre plagiatul Mitomanului răspundea extrem de serios ceva de genul “Nu cred așa ceva. Este o invenție a lui Băsescu. Domnu’ Ponta este cel mai cinstit om din lume.” Cu asemenea specimene, mostre de prostie și incultură (sunt și pe aici destule), este evident de ce Viorel ne recita zi de zi poezia, compozitie comună cu Adrian “Bombonel” Năstase și Ilici “KGB” Iliescu, “Băsescu e de vină”.

 • Băsescu e de vină ca gruparea Iliescu a furat revolutia provocand peste 1000 de victime. Daca ramanea la Anvers si nu se intorcea in tara totul ar fi decurs pasnic.
 • Băsescu e de vină ca Iliescu a fost nevoit sa cheme minerii ca sa verifice functionarea CFR-ului condus de un marinar.
 • Băsescu e de vină ca s-a furat Romania, pentru ca a facut scandal si s-a opus hotiei in loc sa stea si el linistit ca toata lumea.
 • Băsescu e de vină nu conteaza pentru ce si de ce.
 • Băsescu e de vină ca Ponta este acuzat ca a plagiat.
 • Băsescu e de vină ca Ponta a pierdut alegerile.
 • Băsescu e de vină ca Ponta a furat jumatate de miliard.

Noutate de ultimă oră

Ponta s-a angajat duminica la ora 14, in fata la Spitalul 9, nu la Antena 3 pentru ca Antena 3 se muta, ca va da o OUG cu un singur articol care va decreta odata pentru totdeauna : „BASESCU E DE VINA”, art 1, alin 1. Parlamentul va vota sigur, dar are dubii in ceea ce-l priveste pe Iohannis care i-a transmis recent SICTIR pe nemteste.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Ce ne recită zi de zi mitomanul Ponta: „Băsescu e de vină””

 1. O alta realizare PSD + Puie Monta: Oltchim se vinde la fier vechi | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2016 at 20:20

  […] Ce ne recita zi de zi mitomanul Ponta: Basescu e de vina […]

Adauga un comentariu