In opinia mafiotilor, toti cei care critica PSD-ul sunt nebuni

duminică, septembrie 18, 2016 11:08

Puie MontaUrmașii bolșevicilor aplică metodele Securității: toți cei care nu văd binele PSD-ist sunt nebuni

Spre deosebire de Securitatea comunistă, care trimitea în spitale de nebuni pe toți cei care nu credeau în geniul Cizmarului sau se îndoiau de binele comunist, mafioții PSD-iști de azi se ocupă, deocamdată, doar de etichetări. Așa se face că jegul mafiot Puie Monta, VV Ponta pentru prieteni, a avut numeroase etichetări de acest fel la adresa celor care-i criticau acțiunile criminale. Acest imbecil de Puie Monta, având coeficientul de inteligență sub media națională, care oricum nu este foarte ridicată, nu aducea niciodată argumente la afirmațiilor opozanților, ci trecea direct la etichetări, de genul “nebun”, precum ultima țoapă cu 8 clase ce vinde zarzavat în piață sau ultima țigancă analfabetă ce-și ridică poalele-n cap ori de câte ori o supără cineva.

Și ca să nu spuneți că teoretizez prea mult, iata și un exemplu. Senatorul, PSD la acea vreme, între timp independent, Valer Marian se întreba, prin 2013, cine este Victor Ponta, într-o interpelare în plenul Senatului, interpelare numită Clarificarea unor aspecte din biografia sefului Guvernului României. Urmați legătura anterioară pentru că merită citite acele întrebări pentru a înțelege cine este Puie Monta. Dar să revenim. Cum credeți că reacționează Puie Monta și PSD-ul mafiot la întrebările senatorului Valer Marian? Simplu: îl etichetează pe acesta “nebun”. Evident, Puie Monta este foarte sănătos chiar dacă minte cum respiră și avea replici, în calitate de Premier la României, de golănaș incult și fără minte.

Un alt exemplu. Țoapa PSD-istă, și infractoare, Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei prin votul numeroșilor țigani și asistați sociali din Oltenia, una din zonele cele mai sărace și țiganizate ale României, cerea (și cere) control psihiatric pentru cel care a turnat-o la DNA, adică în logica acestei nenorocite penale doar un nebun ar putea turna un mafiot, adica ar crede în supremația legii. Cam pe aici este discursul public al Mafiei PSD-iste, adică al penalilor ce fac din România ultima curcă din UE și nu numai.

Din păcate pentru această țară, numărul celor care par dispuși să înfrunte mafia PSD-istă este relativ mic. România este o țară coruptă, iar de aici săracă, nu neapărat din cauza acțiunii celor răi, a mafioților PSD-iști, ci din cauza indiferenței celor buni. De exemplu, o ieșire masivă la vot, în decembrie 2016, ar face din PSD un partid în minoritate, adică cei 4 milioane de votanți (maxim) ai mafiei PSD-iste ar deveni nesemnificativi dacă ar ieși la vot măcar vreo 12 milioane de români din țară și de afară. În orice societate răul prosperă pe fondul apatiei binelui. 26 de ani politicieni corupți și mafioți au demolat România tocmai pe fondul indiferenței românilor. Dacă vrem o țară fără Mafia PSD, trebuie ieșit la vot masiv în 2016, la alegerile parlamentare. Altfel, ne vom trezi cu toți penalii în fruntea țării și ne vom plânge că masonii, iluminații sau marțienii condamnă România la sărăcie și distrugere.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “In opinia mafiotilor, toti cei care critica PSD-ul sunt nebuni”

  1. Ofiterii SRI incalcau de o mie de ori mai mult legea, fata de ce fac azi, in timpul regimului KGB-istului criminal Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

    iunie 1st, 2019 at 6:48

    […] In opinia mafiotilor, toti cei care critica PSD-ul sunt nebuni […]

Adauga un comentariu