Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania

sâmbătă, septembrie 24, 2016 14:25

PSDMafioții PSD-iști au încheiat un protocol de colaborare cu institutul “Elie Wiesel”, cel care dorea interzicerea portului popular în România, precum și a operelor lui Emil Cioran sau Mircea Eliade, pe motiv că au fost “legionari”

Mafioții PSD-iști își continuă opera de distrugere completă a acestei țări. După ce au furat, distrus, vândut pe nimic etc. toate unitățile economice ale României, urmașii Partidului Comunist Român și-au propus să distrugă și trecutul României. Așa se face că au aprobat, cu cele două mâini stângi din dotare, așa-zisa lege “antilegionară”, de fapt o completare a unei legi mai vechi dată de pușcăriașul Adrian Năstase, modificarea fiind inițiată de o altă canalie numită Crin Antonescu. Rezultatele se știu: nu ai voie să amintești de mareșalul Ion Antonescu, dar poți foarte bine s-o lauzi pe Ana Pauker, conform legii idioate votate de PSD + PNL = USLamismul criminal care a produs Parlamentul de azi, plin de infractori, deoarece Ana Pauker, această femeie-criminal-în-serie, nu a fost condamnată niciodată pentru genocidul comunist din România.

Îmi plac evreii, dar la ei acasă

Nu am nimic împotriva poporului ales, cel care l-a dat omenirii pe Albert Einstein sau pe Isus (dar și pe fondatorul ciumei roșii ce a ucis peste 100 de milioane de oameni, Karl Marx), dar nu pot să înțeleg de ce o minoritate infimă are o asemenea înfluență în România. Evreii din România, care au dat doi prim-miniștri, Petre Roman și Mihai Răzvan Ungureanu, duc o adevărată batălie împotriva istoriei poporului român. Iar în această luptă s-au aliat cu mafioții PSD-iști, dar și cu cei liberali, pentru a distruge memoria acestei țări. Deși românii nu sunt antisemiți, toate aceste acțiuni vor avea o singură consecință: ura împotriva evreilor. Nu poți interzice printr-o lege sentimentele de apreciere ale unor români pentru mareșalul Ion Antonescu sau Corneliu Zelea Codreanu.

Mafioții PSD-iști, împreună cu prietenii lor de la Institutul “Elie Wiesel”, vor ajunge să-l interzică și pe Eminescu

De ce? Simplu: și Eminescu are scrieri deloc măgulitoare la adresa evreilor. Și cum PSD-ul are suficienți analfabeți, în principal țigani, pentru care cititul este o corvoadă, se poate ajunge și aici: interzicerea operei lui Eminescu de către mafioții PSD-iști că așa cere Institutul “Elie Wiesel”.

Mesaj pentru criminalii PSD-iști

Băi canalii ordinare, jeguri ce ați distrus această țară, mafioți ce ați furat tot în România, ceea ce face DNA-ul este zero în comparație cu ce meritați. Într-o altă țară și într-o altă epocă erați puși toți la zid și executați pentru fărădelegile voastre. Așa, azi și aici, apăreți în fiecare seară la posturile TV de căcat, ale unor mafioți ca și voi, pentru a vă plânge că nu mai puteți fura, că nu mai puteți merge la curve în Dubai. Nu vă pasă nici cât negru sub unghie de această țară, de cei care mor în spitale cu viermi, moștenite de la cel mai cinstit guvern de hoți, guvernul Puie Monta, nu vă pasă de cei care mor în accidente de circulație deoarece nu sunt drumuri, banii de drumuri fiind furați de voi, lăcuste nesătule ce ați prăduit această țară. PSD-ul trebuie scos în afara legii, iar liderii acestui partid de mafioți trebuie judecați și condamnați pentru genocidul produs în România în ultimii 27 de ani. Voi, urmașii bolșevicilor care au falsificat istoria, vreți să ni-l scoateti din suflet pe mareșalul Ion Antonescu sau pe Mircea Eliade? Nu veți reuși, criminali și odioși ce sunteți. Veți fugi, mai devreme sau mai târziu, ca șobolanii pentru a vă ascunde de furia românilor. Să nu uitați niciun moment că acea zi va veni, cu toate minciunile și dezinformările televiziunilor de căcat controlate de clica voastră de mafioți.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania”

 1. Daca PSD-ul obtine 45% la viitoarele alegeri, suntem cea mai de rahat tara din lume | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 3rd, 2016 at 19:47

  […] Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania […]

 2. 43 de senatori PSD-isti, din 61, au spus NU confiscarii averilor infractorilor | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 6th, 2016 at 20:46

  […] Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania […]

 3. Cei 60 de infractori ai PSD, care au guvernat sau guverneaza Romania, la nivel central sau local | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 10th, 2016 at 20:08

  […] Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania […]

 4. Filiera mafiei PSD-iste: Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 12th, 2016 at 18:03

  […] Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania […]

 5. Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 27th, 2016 at 18:52

  […] Mafiotii PSD-isti sunt mana in mana cu cei care vor interzicerea portului popular in Romania […]

Adauga un comentariu