Odraslele PSD-istilor, niste mafioti in devenire

joi, iunie 18, 2015 15:51

Odrasle de PSD-istiPSD-istii, aceste japițe ale asa-zisei democrații din România, la fel de originală precum “democratul” criminal Ilici “KGB” Iliescu, nu numai că își trag pensii nesimțite, dar au și odrasle educate în cel mai pur stil mafiot. Și nu este vorba de stilul mafiot italian, mafioții italieni având ceva onoare, ci de cel românesc, adică țiganizat, în care nu contează decât banii și poziția socială, obținute prin tradiționala metodă PCR-istă (Pile Cunoștințe Relații).

Fiul unui deputat PSD, Gheorghe Ciobanu, îi amenință pe profesorii care nu vor să-i aprecieze nudul din creier

Cei care votează Mafia PSD-istă trebuie să știe că PSD-iștii sunt mai rai decât ciocoii din vechime. Jegurile PSD-iste nu au decât un singur scop: furtul din avutul public și propășirea membrilor familiei. Restul sunt gogoși pentru fraieri. De exemplu, fiul unui deputat PSD, Gheorghe Ciobanu, îi amenință pe profesorii care nu vor să-i aprecieze nudul din creier (Sursa). La link-ul anterior puteți citi povestea în amănunt. De remarcat este faptul că odrasla PSD-istului a fost exmatriculată de la un liceu din Viena pentru “comportament neconform”, fiind și expatriată. Cu alte cuvinte, este un gunoi, căruia i s-a dat un șut în fund de către austrieci, iar în Republica PSD-istă România speră ca, prin același comportament, grație lui tăticu și PSD-ului mafiot să termine școala.

Cum “mafia portocalie” înseamnă doar câtiva PDL-iști, restul fiind trecuți la PSD

Interesant la acest Gheorghe Ciobanu este trecutul. A fost membru PDL, a fost șeful Vămii Timiș și avea porecla “Nașul”. Un reprezentant de vază al “mafiei portocalii”, cum ar veni. Dar asta e doar pentru fraierii care mai cred asemenea povești, deoarece Gheorghe Ciobanu este astăzi parlamentar PSD, adică PSD-iștii sunt mai mafioți decât “portocalii”, din moment ce primesc în rândurile lor pe toți cei care au deja experiența furtului. Dacă ne gândim bine, peste 25% din nomenclatura PSD-istă provine de la PDL, fiind chiar cea mai coruptă fracțiune a PDL-ului. Doar niște mâncători de rahat, precum cei de la Antena 3 sau RTV, pot afirma că PSD-ul a luptat cu “mafia portocalie”. Nu, dragi tovarăși și “preteni”, cei mai corupți din PDL au ajuns în cel mai corupt partid din România, adică PSD.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Odraslele PSD-istilor, niste mafioti in devenire”

  1. Viorel Catarama, unul dintre mafiotii regimului Ilici KGB Iliescu | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 8th, 2019 at 17:37

    […] Odraslele PSD-istilor, niste mafioti in devenire […]

Adauga un comentariu